Peta sezona „Krune“ pod znakom pitanja: Niko ne želi da igra problematičnog princa

Peta sezona „Krune“ pod znakom pitanja: Niko ne želi da igra problematičnog princa

Autor: | 30/04/2021

0

Serija Kruna beležila je rekordnu gledanost, međutim, nastavak je neizvestan...

Snimanje pete sezone hit-serije „Kruna“ trebalo bi da počne u junu. Ali, ne teče baš sve tako glatko kako su producenti zamislili...

Problem ne pravi kraljevska porodica, kojoj se nije baš dopalo kako su pojedini članovi predstavljeni u prethodnoj sezoni kada se priča vrtela oko Dajane, već jedno od kraljevske dece ‒ princ Endru. Naime, autori serije ne mogu da nađu glumca koji bi ga igrao, a da sve bude komplikovanije – izgleda da niko i ne želi da ga igra.

Pročitajte: Kraljica Elizabeta skinula crninu i vratila osmeh - Prvo zvanično pojavljivanje posle sahrane princa Filipa

Getty images

 

Podsetimo, princ Endru, Elizabetin drugi sin, pre dve godine našao se u centru skandala kada se saznalo da je dva puta boravio na privatnom ostrvu Džefrija Epstajna, biznismena optuženog za pedofiliju, a čule su se i tvrdnje da je, kada je bio u kasnim tridesetim, imao seksualne odnose sa maloletnicom. Britanski tabloidi bili su nemilosrdni. Iako je Endru porekao sve optužbe, verovatno je pod pritiskom dvora morao da se povuče sa svih kraljevskih dužnosti.

Pročitajte: Prelep razlog za sreću na britanskom dvoru - Vilijam i Kejt ne skidaju osmeh sa lica

Getty images

 

Odgovarajući glumac za ovu ulogu nije ni na vidiku, ali je zato poznat ostatak ekipe: Imelda Stanton igraće kraljicu Elizabetu, Džonatan Prajs biće princ Filip, Dominik Vest tumačiće princa Čarlsa, dok će Dajanu ovog puta oživeti australijska glumica Elizabet Debicki. Producenti su u potrazi i za televizijskom Kamilom Parker-Bouls i Sarom Ferguson, bivšom suprugom princa Endrua.

Pročitajte: Ema Korin oživela duh Lejdi Di - Da sam zaista ona, pobegla bih sa venčanja glavom bez obzira!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti