Konačno srećna: Ovo je novi dečko Anđeline Džoli (foto)

Konačno srećna: Ovo je novi dečko Anđeline Džoli (foto)

29/04/2021

0

Novi dečko Anđeline Džoli poznat je i uspešan, fanovi su oduševljeni 

Pre tačno godinu dana kao bomba je odjeknula vest da se Anđelina Džoli udaje. Bred Pit je daleka prošlost, a njeno srce, pisali su tada svetski mediji, osvojio je misteriozni partner, o kome se znalo samo da je milijarder i da sudbonosno „da“ planiraju da izgovore u Francuskoj. Venčanje se nije dogodilo, a sve je ostalo na nivou dobrog trača. 

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba - Anđelina Džoli se udaje?

Posle duže vremena stižu najnovije informacije o ljubavnom životu holivudske glumice, koja je srećnija nego ikada. Osmeh na njeno lice vratila je upravo nova ljubav. Prema pisanju tabloida „New Idea“, posle pet godina Anđelina je pronašla novog partnera, didžeja Diploa.

Neimenovani izvor tvrdi da su glumica i didžej nedavno viđeni na jednoj privatnoj zabavi u Los Anđelesu. Nagađanja je dodatno podgrejao Diplo objavivši u storijima fotografije sa noćnog izlaska na kojima je viđena i Anđelina. 

Pročitajte: Svet je zanemeo - Nova devojka Breda Pita odgovorila na provokacije o Anđelini

Instagram

 

 

Tabloid navodi da je glumica didžeja već upoznala sa svojom decom i da ga ona obožavaju.

‒ Deca misle da je on bog, pa nema sumnje da će odobravati majčinu novu vezu, pogotovo sad kad se konačno malo opustila. Sve je toliko dugo trajalo, i razvod, i lokdaun, i niko se ne čudi što je dozvolila sebi malo opuštanja ‒ izjavio je neimenovani izvor. Do sada nema zvanične potvrde da li su ovi napisi tačni. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti