Umesto svadbe, kraj: Dragana Mićalović raskinula veridbu

Umesto svadbe, kraj: Dragana Mićalović raskinula veridbu

Autor: | 28/04/2021

0

Dragana Mićalović raskinula je veridbu sa biznismenom Stevanom Purićem piše magazin „Story“. Par je stavio tačku na višegodišnju ljubav, a kako navode bliski izvori, rastali su se prijateljski, diskretno i civilizovano.

Pročitajte: Dečko Dragane Mićalović oženio je pevačicu, ima tri ćerke, jednu sigurno znate (foto)

Instagram

 

Iako se činilo da je Dragana zaista pronašla sreću pored tri godine starijeg Stevana koji iza sebe ima brak i tri ćerke, čak se najavljivalo i venčanje, mlada glumica ovoga puta neće obući venčanicu.

Kako navodi Story, Dragana i Stevan rastali su se pre nekoliko nedelja, a da su to zaista učinili u miru, potvrđuje činjenica da su i posle raskida ostali u kontaktu.

Dragana i Stevan premijerno su kao par pozirali fotoreporterima pre nekoliko meseci na dodeli nagrade „Izuzetne ličnosti 2020“. Da je veza ozbiljna postalo je jasno prošlog januara, kada su se vratili sa romantičnog putovanja po Veneciji. Tada smo saznali da su se upoznali sredinom 2019, na ručku koji je organizovao zajednički prijatelj, te da Stevanov posao nema veze s umetničkim sferama, već da je vlasnik benzinskih pumpi. Pod lupom se našao i njegov dotadašnji emotivni život, pa smo mogli da pročitamo da je bio u braku sa nekadašnjom pevačicom Jovanom Jo u kome je dobio tri ćerke, Niku, Zaru i Bjanku. Niku Purić upoznali smo u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“.

Pročitajte: Iznenađenjima nikad kraja - Dragana Mićalović zaplakala od sreće

Boško Karanović

 

Posle mnogo puta izbegnutog odgovora na konkretno pitanje o Stevanu, Dragana je rekla:

‒ Ne krijem dečka, već ne želim da mešam posao i privatni, ljubavni život. Odrasla sam u porodici u kojoj je važilo pravilo da bi svako trebao da ima svoju profesiju i veliko poštovanje prema njoj. Nas dvoje to imamo, što je za mene jedna od najvažnijih stvari u odnosu. Poštovanje u svakom smislu.

Činjenica da se njihova veza odvijala baš onako kako bi svaki zaljubljeni par poželeo bila je dovoljan razlog da u oktobru pročitamo kako je venčanje pitanje dana, tačnije meseca, te da samo od epidemiološke situacije zavisi kada će se desiti. Budući da je zbog glavne uloge u komadu „Ana Karenjina“, čija je premijera nedavno održana u niškom Narodnom pozorištu, u proteklom periodu bila vrlo prisutna u medijima, Dragana se više puta našla u prilici da čuje pitanja vezana za svadbu. Na kraju je stigao i odgovor:

Dragana Mićalović raskinula veridbu - Uvek je demantovala navode da se udaje, a evo i zašto

‒ Saznala sam iz novina da se udajem. O ljubavnom životu nikad nisam govorila, ali ne bih ni krila takve stvari.

U maniru citata iz „Alana Forda“, poentirala je:

‒ Kad dođe vreme za to, desiće se.

Da je nešto ipak krenulo po zlu moglo se pročitati između redova kada je mlada glumica nedavno izjavila:

– Trenutno sam fokusirana na poslovne obaveze, kao i one na fakultetu, usmerena sam na sebe i svoj život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin