Nije znala šta se dešava: Luka Jović oduševio Sofiju (foto)

Nije znala šta se dešava: Luka Jović oduševio Sofiju (foto)

Autor: | 26/04/2021

0

Iznenađenje Luke Jovića Sofiju Milošević ostavilo je bez daha. Fudbaler i manekenka već nekoliko godina uživaju u skladnoj ljubavi, a prošlog septembra njihovu sreću uvećao je sin Aleksej. Iako su povremeno razdvojeni, trude se da svakodnevno neguju svoj odnos...

Pročitajte: Sofija Milošević prvi put javno o problemima sa kojima se suočava - Umorna sam

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofija Milošević trenutno zbog poslovnih obaveza boravi u Beogradu. Sa njom je i sedmomesečni Aleksej. S obzirom na to da su razdvojeni, Luka je odlučio da je obraduje ogromnim buketom cveća koji joj je poslao na kućnu adresu.

Zanosna manekenka poklonom se odmah pohvalila na „Instagramu“. Nema sumnje da ljubav cveta, a želja mladog para je da uskoro prošire porodicu, o čemu je Sofija nedavno govorila:

Pročitajte: Zavirite u luksuznu vilu Kenedi, u kojoj će Sofija i Luka provesti narednih pet meseci (foto)

instagram printscren

 

‒ Čim sam rodila Alekseja, pitao me je: „Kada pravimo drugu bebu?“ Ne bismo voleli veliku razliku u godinama između dece. Jedva čekamo da ponovo zatrudnim! Luka je oduvek želeo da bude mlad tata, a sada sanja o tome da mu rodim fudbalski tim sinova. Ja bih volela da dobijemo ćerku. Mislim da bi se i on skroz raspilavio kada bi uzeo devojčicu u ruke. Zaljubiće se u nju i držaće je kao malo vode na dlanu ‒ izjavila je Sofija za „Hit“.

Iako im se želje razilaze po pitanju pola, Sofija i Luka u jednom su saglasni – što pre žele novog člana porodice.

Pročitajte: Iznenađenje Luke Jovića - Sofija Milošević slavi rođendan, od verenika ovo nije očekivala (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

‒ Kada kažem da Luka želi fudbalski tim, malo preuveličavam. On bi hteo da mu rodim još troje dece, a ja bih da ih ukupno imamo troje. Videćemo na kom ćemo se broju naći ‒ zaključila je kroz osmeh Sofija.

Podsetimo, jedan od najboljih srpskih fudbalera trenutno je na pozajmici u „Ajntrahtu“ iz Frankfurta, gde će igrati do kraja sezone, posle čega se vraća u Madrid.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti