Ljubav Sandre Bugarski preko noći promenila je sve, bez njega više ne može da živi (foto)

Ljubav Sandre Bugarski preko noći promenila je sve, bez njega više ne može da živi (foto)

Autor: | 24/04/2021

0

Ljubav Sandre Bugarski je on! 

Kada su Sandru Bugarski, pošto je preko noći zablistala u seriji „Igra sudbine“, pitali gde je bila svih ovih godina, odgovorila je nonšalantno: „Tu sam, nigde se nisam krila. Mirno živim, dišem punim plućima i uživam u životu.“ I zaista, sve vreme je bila tu i vredno radila, ali su za nju znali tek istinski ljubitelji teatra. Iza Sandre je četvrt veka na pozorišnim daskama širom Srbije.

‒ Godinama sam vodila život na točkovima, Beograd‒Zrenjanin‒Kruševac... Mnogo sam radila. Jednom sam, sećam se, rekla: „Toliko sam umorna da mi se dešava da sanjam kako spavam.“

Pročitajte: Ljubav Sandre Bugarski konačno u javnosti - On je čovek koji je osvojio popularnu Pančetu

Lik Marice Pančetović doneo joj je ogromnu popularnost, ali je ona nastavila da živi „po starom“.

‒ Ja sam atipičan primerak srpskog glumišta, ne šminkam se, trčim na pijacu, vukljam kese iz prodavnice, kuvam i peglam, vozim „punta“ ‒ otkrila je glumica koju, i kada je daleko od kamere i scene, krase vedar duh i širok osmeh.

Što zbog korone, što zbog obima posla, bila je prinuđena da preraspodeli prioritete na svakodnevnom nivou:

‒ Nastojim da se što više opustim, naspavam i odmorim da mi ne bi stradao imunitet. Volim svoju porodicu i uživam u zajedničkom vremenu. Ranije smo imali razne akcije, ali sada je sve svedeno na minimum. „Smart media production“ i ja ušli smo u brak, a ja sam verna i posvećena supruga. (smeh). Mnogo mi nedostaju prijatelji i naši mali rituali vezani za šetnje i kafenisanje. Pojedini su u početku negodovali što sam „nestala“, ali sada smo svi prihvatili situaciju. Biće vremena za druženje.

Ljubav Sandre Bugarski je centar njenog sveta 

No, za jednu osobu Sandra Bugarski ima sve vreme ovog sveta i beskrajnu ljubav. Fotografiju najvažnijeg muškarca u životu povremeno podeli na „Instagram“ profilu. Ko je preslatka beba koju nežno grli, zapitali su se mnogi. „Ta momčina se zove Vuk Sekulić i ja sam mu baka“, pojasnila je Sandra u intervjuu za HELLO! i tako udovoljila znatiželji fanova.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin