Dani brige i tuge traju kao večnost: Božo Vrećo saopštio u kakvom stanju se nalazi njegova ljubav

Dani brige i tuge traju kao večnost: Božo Vrećo saopštio u kakvom stanju se nalazi njegova ljubav

Autor: | 21/04/2021

0

Majka Boža Vreća, popularnog interpretatora sevdalinki, poslednjih meseci prolazi kroz najteži period u svom životu. U tim trenucima uz nju je njena najveća podrška, njen sin.

- Ljubav, istina i dobrota, to su tri vodilje slobode koju živim - rekao je jednom prilikom, i upravo su ti zakoni kojih se čvrsto drži uspeli da učine čuda i pomognu kada je najviše trebalo.

Kontrorverzni bosanskohercegovački umetnik odrastao je sa majkom i dve sestre, za koje je veoma vezan. Posebno za svoju najveću životnu podršku, ženu koja ga je donela na svet i koja mu je, kako je više puta istakao, sve u životu. Prošle godine saznao je da njegova majka Mili ima opaku bolest. Nije gubio vreme, već je odlučio da svim snagama, zajedno, krenu u borbu protiv karcinoma.

Pročitajte: Njegovoj sreći nema kraja - Božu Vreću ostvarila se najveća božićna želja (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

- Borimo se, skupa i neustrašivo kao i do sada, i znam da ćemo i tog zlikovca pobediti. Naša ljubav će ga oterati što dalje, život donosi i teške i radosne trenutke, ali dok je ljubavi biće još i života i radosti. Hoću da verujem da će biti dobro i da će me još dugo godina činiti srećnim. Srno moja, nisi sama, uvek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) tu je uz tebe da te zaštiti – napisao je Božo na „Instagramu“ i rasplakao brojne pratioce.

Potom je, početkom godine, otkrio da se njegova najveća božićna želja ispunila – majka je dobro podnela operaciju i vratila se kući, gde Božo brine o njoj. Beskrajna ljubav i podrška učinili su svoje, osmeh se polako vraća u njihov svet.

Pročitajte: Majka Boža Vreća mu je sve u životu - Muzičar objavio pretužne vesti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

- Majčica moja, kod kuće je, pazimo je, ljubimo neprestano i najjače volimo. Prošli smo nekoliko dana velike brige dok je bila u bolnici i jako loše, ali sad je sve opet lakše kad je s nama. Brižljivo su je pazile sestre i doktori, zahvalan sam im jako, nema više hemoterapija, ostaju zračenja, ali kad se potpuno oporavi. Hrabra je, i iako su koraci njeni mali i sitni, cmoknem je za svaki naredni koračić i ponesem u naručju, ja sve mogu. Ljubav je podigla na noge i vratila nam je radost u dom, to se ne smeju naše usne samo, to se srce smeši kad je s nama tu. Volim te, srno! Volim, volim.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti