Filmska ljubavna priča: Supruga Peđe Mijatovića je sve što jedan muškarac može da poželi

Filmska ljubavna priča: Supruga Peđe Mijatovića je sve što jedan muškarac može da poželi

Autor: | 13/04/2021

0

Supruga Peđe Mijatovića, jedne od najvećih sportskih legendi ovih prostora, trenutno na „Instagramu“ objavljuje fotografije iz vremena kada je nosila devojačko prezime i uspešno se bavila manekenstvom. One su nas vratile u vreme kada je rođena njihova ljubav, koja je s godinama postajala sve čvršća. Lepa Aneta, koja na svakom koraku pleni poglede, seća se tih dana:

Pročitajte: Deset godina od velike tragedije - Predrag Mijatović o gubitku sina Andreja

Instagram

 

‒ Odrasla sam u složnoj porodici, u staroj Jugoslaviji. Živelo se dobro, bez previše briga. Upisala sam studije iz oblasti drumskog saobraćaja i prostornog planiranja, ali se time nikada nisam bavila. Kada je 1999. godine počeo još jedan sukob na Balkanu, moj život zauvek se promenio. Peđu sam upoznala prethodnog leta, na plaži u Kotoru, a u to vreme sam se u Crnoj Gori našla zahvaljujući reviji koju sam radila. Sve moje prijateljice znale su za njega, ali budući da nisam pratila fudbal, uopšte ga nisam prepoznala. Kada sam čula kako se zove, shvatila sam da ipak znam ko je jer je te godine igrao za „Real Madrid“. Kada je postigao pobednički gol u „Ligi šampiona“, postao je „heroj sedme evropske titule“, pa su svi pričali o njemu.

Pročitajte: Supruga Peđe Mijatović zasenila svetske lepotice - Ovo je najlepša svadba na kojoj smo bili!

Instagram

 

 

Sledeća tri meseca vodili su duge telefonske razgovore, a onda su počeli „vezu na daljinu“. Bili su zajedno kad god je Peđa zbog reprezentacije dolazio u Srbiju, ili je Aneta odlazila kod njega kad su joj to dozvoljavale obaveze na fakultetu. Godine 2000. sklopili su građanski brak, potom i crkveni. Dobili su tri ćerke, Nađu, Ninu i Lolu. Aneta se posvetila njihovom vaspitavanju, ali je istovremeno radila na sopstvenom usavršavanju. Pre osam godina diplomirala je na madridskom Institutu za umetnost i dizajn, a danas je poznata po besprekornom uređenju luksuznih stanova i hotela. O svojim prvim dizajnerskim koracima kaže:

Pročitajte: Predrag Mijatović - Situacija je alarmantna, bolnice ne mogu da prime toliko ljudi

Instagram

 

 

‒ Dobila sam šansu da radim u studiju jednog od najpoznatijih arhitekata u Španiji, u „A-sero“ Hoakina Toresa i Rafaela Lamasaresa, u sektoru za dekoraciju. To su bile dve najvrednije godine, tokom kojih sam nastavila da učim i usavršavala znanje. U to vreme je studio, između ostalog, radio kuću Kristijana Ronalda u Madridu i dve velelepne vile u Sankt Peterburgu. Iskustvo je bilo neprocenjivo.

Sve tri Anetine i Predragove ćerke okrenute su društvenim naukama. Najstarija Nađa studira Fakultet za međunarodne odnose i komunikaciju, Nina ekonomiju, a najmlađa Lola želi da se bavi advokaturom.

Supruga Peđe Mijatovića - O Aneti samo u superlativu

Predrag nikada nije štedeo superlative kada je govorio o Aneti, što se vidi i u njegovoj sledećoj izjavi:

Arhiva Hello!

 

‒ Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje.

O Anetinom izgledu, kome godine očigledno ne mogu ništa, prošlog leta mnogo se pisalo i pričalo, a neposredni povod bila je fotografija nastala u trenutku kada je izlazila iz mora. Kupaći kostim, koji obično otkrije sve naše nedostatke, pokazao je da gospođa Mijatović još ima savršenu figuru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti