Punih 15 godina glumac Igor Đorđević veran je samo njoj

Punih 15 godina glumac Igor Đorđević veran je samo njoj

Autor: | 12/04/2021

6

Igor Đorđević jedan je od onih glumaca koji i najmanjom ulogom obeleže svaki projekat u kome se pojave, a zapaženu epizodu ostvario je i u seriji „Kalkanski krugovi“, koju poslednjih nedelja pratimo na „Radio-televiziji Srbije“.

Pročitajte: Ovo je supruga Ljubomira Bandovića sa kojom je u prelepom braku 16 godina - Usvojićemo dete ako ne uspemo

Kao „čovek pozorišta“ Igor ne propušta premijere novih komada. Podršku kolegama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, koji su 10. aprila izašli pred publiku sa predstavom „Pučina“, pružio je sa suprugom Zoranom Bečić.

Glumačko-bračni par zajedno je skoro deceniju i po. Venčali su se 2007, a upoznali, kako su ispričali jednom prilikom, još u studentskim danima. Igor i Zorana, koji se retko pojavljuju zajedno u javnosti, važe za jedan od najskladnijih umetničkih parova. Kruna njihove ljubavi su dve ćerke, Petra i Blanka, među kojima je deset godina razlike.

Igor Đorđević i Zorana Bečić - Ljubav koju ništa ne može uzdrmati

Boško Karanović

 

‒ Tokom Petrinog ranog detinjstva bili smo vrlo mladi i uplašeni. Stalno smo se preispitivali da li smo sve uradili kako treba. Sada smo zreliji i ponašamo se rasterećenije ‒ priznao je Igor Đorđević u razgovoru za „Story“, odgovarajući na pitanje da li je kao roditelj opušteniji sa mlađom ćerkom nego što je bio sa starijom.

‒ Koji god posao da radiš, ako sa nekim živiš, deliš te stvari. To je potpuno normalno. U Igora imam najviše poverenja. On je moj životni oslonac u svakom pogledu i svaka odluka koju donosimo je zajednička, promišljena ‒ otkrila je svojevremeno Zorana Bečić, koja i sama potiče iz umetničke porodice. Naime, njen otac Zoran Bečić bio je doajen bosanskohercegovačkog glumišta, dok je majka Vanja Popović poznati pozorišni kostimograf.

Komentari (6)

Loading
Sasa 13:07 13.04.2021
Odgovori

Ja neznam ime ovog lika ali obozavam da ga gledam kada glumi. Gledao sam ga u seriji Preziveti Beograd.

Aleksandar Aleksic 16:10 13.04.2021
Odgovori

U seriji Zvezdara glumeo Vožda,najjači lik😁😁👍

Tamara 23:21 13.04.2021
Odgovori

On je posle Lauševića za mene najbolji naš glumac. Gde god sam ga gledala bio je sjajan!

Eva Čubrović hellomagazin