Nebojša Glogovac bio bi ponosan: Miodrag Dragičević na tronu

Nebojša Glogovac bio bi ponosan: Miodrag Dragičević na tronu

Autor: | 09/04/2021

0

Glumac Miodrag Dragičević ima čime da se ponosi...

Pročitajte: Miodrag Dragičević u ulozi koju nije očekivao i koje se pribojavao (video)

Boško Karanović

 

Miodrag Dragičević prvi je laureat nagrade „Nebojša Glogovac“, za izuzetnu umetničku kreaciju mladog glumca, koju od ove godine dodeljuje Jugoslovensko dramsko pozorište zajedno sa Gradom Beogradom. Priznanje je dobio za ulogu Kaspara u istoimenoj predstavi, za koju mu je pripala i Godišnja nagrada JDP-a, nagrada za lepotu govora, kao i nagrada „Branka i Mlađa Veselinović“.

– Sa ove scene lakše je govoriti tuđe reči, ali šta reći nego – hvala. Imao sam sreću da sam delio kadar sa Glogijem. Rekao mi je jednom: „Dobar si, mali, radićemo velike stvari zajedno“, ali nikad više nismo sarađivali. Glogi, hvala ti što si verovao u mene – poručio je Miodrag, pogleda uperenog u visine.

Pročitajte: Glumac Miodrag Dragičević mašta o Francuskoj sceni - Želja mi je da igram nekog frizera, geja, vatrogasca, bilo šta što nije tabadžija!

 

Nagrade su dobili i Jagoš Marković, Miloš Lolić, Milan Marić, Marko Janketić, Nataša Ninković, Milena Vasić, Predrag – Miki Manojlović, Jasna Đuričić, Ljubomir Bandović, Anita Mančić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti