Milica Dabović posle hapšenja sestre: Nas dve smo nebo i zemlja, ja spavam mirno

Milica Dabović posle hapšenja sestre: Nas dve smo nebo i zemlja, ja spavam mirno

Autor: | 01/04/2021

0

Uhapšena sestra Milice Dabović, Jelica, a razlog je više nego neverovatan. Najstarija sestra iz porodice Dabović danas je privedena na saslušanje zbog objava na društvenoj mreži „Fejsbuk“.

Pročitajte: Šokantna ispovest Milice Dabović - U matičnoj knjizi ne stoji ime Stefanovog oca

Sestra košarkašice privedena je jutros oko šest sati u SBPOK, u sklopu akcije protiv antivakcinaša. Prema nezvaničnim saznanjima, u toku je velika akcija privođenja antivakcinaša, koju je potvrdilo i tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

Jelica je po izlasku iz SBPOK-a ekipi novinara rekla da je privedena zbog sumnje da je na društvenim mrežama objavljivala sadržaj protiv vakcina. Kako kaže, samo je delila objave drugih ljudi, kao što to rade i milioni građana.

Uhapšena sestra Milice Dabović u sklopu akcije beogradske policije

instagram printscren

 

Podsetimo, od jutros je u toku akcija beogradske policije protiv svih antivakcinaša s obzirom na to da je proces vakcinacije u toku.  

Uhapšena sestra Milice Dabović, košarkašica poručuje - Nas dve smo nebo i zemlja, ja spavam mirno


U trenutku kada je vest već dospela na dobar broj portala Milica nije znala šta se njenoj sestri desilo, a kada smo joj to saopštili rekla je:

- Nemam pojma, jer niti čitam novine, niti pratim zbivanja. Ne znam šta da kažem ni o njenom privođenju, ni o antivakserskim stavovima. Ja ne samo da nisam protivnik vakcina, već sam se prijavila za vakcinaciju. Jelica i ja smo nebo i zemlja. Svaka radi ono što misli da je najbolje.

Na pitanje da li je nebo i zemlja i sa mlađom sestrom Anom, koja je trenutno u Francuskoj, gde ima sportski angažman, Milica odgovara:

 - Ana je potpuno drugačija od svih. S njom se neuporedivo bolje slažem nego sa Jelicom, a većina stavova nam se podudara. Ovog trenutka, zaista, ne mogu da mislim o bilo čemu ružnom, jer sam okrenuta sportu. Živim potpuno drugačiji život i vrlo sam zadovoljna. Unapređujem moj košarkaški kamp, a sutra putujem u Tiranu, jer sam potpisala ugovor sa tamošnjim košarkaškim klubom. Naravno, sa mnom ide i moj sin, od koga se ne odvajam. Nikoga ne “pljujem”, a loši ljudi me ne interesuju. Spavam kao beba i tako se budim

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti