Najdriljiviji razgovor koji je Opra Vinfri vodila: Imala sam priliku da kažem majci poslednje zbogom

Najdriljiviji razgovor koji je Opra Vinfri vodila: Imala sam priliku da kažem majci poslednje zbogom

Autor: | 14/12/2018

0


Američka voditeljka Opra Vinfri jedna je od najmoćnijih žena na svetu.Tokom svoje višedecenijske karijere, u emisiji je ugostila političare, glumce, muzičare, aktiviste, a intervju koji je uradila sa Majklom Džeksonom, koji je emitovan sa njegovog ranča "Nedođija" gledalo je 90 miliona ljudi. Ipak, najvažniji razgovor ikada vodila je nedavno, sa majkom Vernitom Li, na samrtnoj postelji.

Opra Vinfri pretužna, majka joj je preminula na Dan zahvalnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by She-Compass (@shecompassdotcom) on Dec 3, 2018 at 2:42pm PST


-Imala sam priliku da joj kažem poslednje zbogom. Rekla sam joj, kako sam srećna što mogu da je zagrlim i oprostim se, a ona je sve razumela. Govorila sam joj hvala. Znam da joj je bilo teško imati dete kao mlada djevojka. Mnogo ljudi joj je govorilo da odustane od bebe, ali ona nije želela to da učini- rekla je Opra i otkrila da je utehu pronašla u tome što zna da je njena majka proživela lep život.

Opra Vinfri: Nemam DNK da bih bila predsednik SAD (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ekanem Etim-Offiong (@akemmapapa) on Nov 27, 2018 at 7:18am PST


-Rekla bih svima da ako imaju priliku razgovaraju sa svojim voljenima dok su živi, kako ne bi bili jedna od onih osoba koje žive sa žaljenjem da su nešto trebali da im kažu, ali to nikad to nisu učinili- dodala je voditeljka.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: opra vinfri

Najnovije vesti