Bijonse preživela dvostruku dramu: Razbojnici su je uništili

Bijonse preživela dvostruku dramu: Razbojnici su je uništili

Autor: | 31/03/2021

0

Opljačkana Bijonse - popularna pevačica tokom ovog meseca preživela je dva upada razbojnika koji su joj ukrali dragocenosti u vrednosti od dva miliona dolara.

Pročitajte: Sve je spremno - Bijonse će 39. rođendan dočekati u najboljem društvu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Američkoj pevačici i glumic ovog meseca lopovi su upali čak dva puta u skladište gde drži svoje skupocenosti. U tri skladišne jedinice u Los Anđelesu, koje je zakupila pevačica, dva puta je provaljivano ovog meseca, što je rezultiralo krađom predmeta vrednih preko milion dolara.

Policijska uprava Los Anđelesa rekla je novinarima da su lopovi pobegli sa dragocenostima koje pretežno pripadaju dobitnici Gremija, uključujući vrlo skupe tašne, cipele i haljine. Uzeli su i dečje igračke i fotografije jednog od njenih stilista. Među stvarima je i čuvena haljina optočena dijamantima, koju je Bijonse nosila na dodeli Gremi nagrada. Do sada u ovom slučaju nije bilo hapšenja, a policija još istražuje ko je sve umešan.

Pročitajte: Bijonse u suzama - Moja tata se bori s rakom

GAMR/SHOTBYJULIAN / BACKGRID / Profimedia

 

Opljačkana Bijonse nije prva pop zvezda koja je na ovaj način pokradena. Ranije ove godine, Majli Sajrus takođe je izgubila niz ličnih predmeta zbog krađe. U januaru je provaljeno u Majlino skladište u Los Anđelesu, kada je ukradeno mnoštvo njene odeće, porodičnih fotografija i drugih sentimentalnih uspomena.

Izvori za sprovođenje zakona rekli su da ne veruju da je sama Sajrusova bila posebna meta, jer su i druge jedinice u istom objektu opljačkane. Iako niko nije optužen u ovom slučaju, neke Majline stvari su u međuvremenu pronađene.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin