Veljko Kuzmančević i Elena Karaman u sukobu, šta će reći Verica?

Veljko Kuzmančević i Elena Karaman u sukobu, šta će reći Verica?

Autor: | 29/03/2021

4

Veljko Kuzmančević i Elena Karaman u sukobu, evo o čemu je reč...

Životna filozofija Elene Karaman, doskoro Karić, nije baš najbolje shvaćena na ovim prostorima. Ipak, ona se na negativne komentare, često i uvrede, ne obazire, čvrsto braneći svoja uverenja. Ćerka Verice Rakočević, osvedočena zagovornica života u skladu sa prirodom, ovih dana bavi se gorućim pitanjem – za vakcinu i protiv nje.

‒ Imunitet nastaje u digestivnom traktu, a ne ubrizgavanjem veštački stvorenih virusa u telo – smatra Elena.

S druge strane, kompozitor Veljko Kuzmančević, Veričin suprug, ima svoje viđenje aktuelne teme.

‒ Srbija je pružila ruku celom regionu. Nekome se to svidelo, drugima nije... Poklonili i odneli, ko god želi može i da dođe da primi vakcinu, nije mala stvar kada cela Evropska unija trpi udarac i vapi za istim. Vreme će pokazati sav idiotizam u otporu vakcinama i imunizaciji, pljuvanju večito nezadovoljnih ludaka iz mraka, bojim se, na težak način. Napred u pobedu, znanjem i naukom, razumom i odgovornošću prema svojoj zemlji i najbližima. Primi vakcinu i budi odgovoran – poručuje Veljko na svom “Fejsbuk” profilu.

Ostaje da vidimo šta će na sve ovo reći Verica Rakočević.

Komentari (4)

Loading
Baba 09:44 30.03.2021
Odgovori

Molim sve ljude, a pre svega javne licnosti,da pre svake izjave o vakcinama pomisle na prostu cinjenicu da je potrebno 22 godine od polaska u skolu do zavrsetka bilo koje specijalizacije iz medicine. Vecina ljudi, poput Elene, nema elementarno znanje iz hemije, a kamo li iz mikrobiologije, medicine, imunologije. Postujem njeno pravo da ne zeli da primi vakcinu i zivi u skladu sa prirodom, ali nekako ne verujem u njenu istinsku posvecenost toj vrsti pogleda na svet i zivot obzirom da je prilicno materijano obezbedjena i njene objave s toga nemaju tezinu i deluju kao hirovi razmazene devojcice. Toliko je ona dakeko od majke prirode i mudrosti....

Гага 17:47 30.03.2021
Odgovori

Bravo za gospodina Veljka i njegov komentar o vakcinama.Eh,kad bi tako svi razmišljali...

Summa 20:10 30.03.2021
Odgovori

Sve ovo, i Verica i Veljko i Elena i vakcine i virus je protivprirodni blud! Sorry!

Aleksandar 09:09 31.03.2021
Odgovori

Ovaj Veljko i izgleda i ponasa se kao baba neka,koliko god da je Verica starija nije zasluzila da ova iskompleksirana baba Veljko,manipulise sa njom.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još