Verica Rakočević po sedmi put baka: Nikša je moja sreća

Verica Rakočević po sedmi put baka: Nikša je moja sreća

Autor: | 02/03/2021

1

Verica Rakočević postala je baka po sedmi, a srećne vesti, pre nekoliko dana, podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži "Instagram". Mlađa ćerka poznate kreatorke, Milena, koja godinama živi u Americi, rodila je sina Nikšu. Čim je iz daleke Amerike stigla informacija da je unuk rođen, kreatorka je napisala: 

- Nikša ljubav kakva se ne može opisati.Ljubavi bakina. 

instagram printscreen @verica.rakocevic

 

Po povratku iz Njujorka, gde je provela dve nedelje, ekskluzivno za magazin "Hello!", Verica je podelila svoju sreću.

- Da nije Nikše, ne da ne bih išla u Ameriku, već nigde ne bih putovala, ali ovo su situacije kad majka mora da bude kraj svog deteta. Sa Milenom sam veoma bliska. Međutim, i da nije tako, pa čak i da smo u nekoj svađi, opet bih otišla da joj se nađem - rekla je za naš magazin kroz osmeh Verica. 

Pročitajte: Pogledajte kako je Verica Rakočević izgledala pre 50 godina (foto)

 

 

- Presrećna sam i što smo, samo nekoliko dana kasnije, u porodici imali još jedan razlog za slavlje. Moj drugi unuk, divni, pametni Matija napunio je 22 godine. Uživam gledajući unuke kako rastu, to je privilegija. Budući da niti imam vremena, niti sam tip bake koja će sedeti kod kuće i čuvati ih, ja ih samo beskrajno volim, a o njima računa vode roditelji. Uostalom, i ja sam brunula o svojoj deci - zaključila je Verica Rakočević. 

Luka Šarac

 

 

Autor: Brankica Treskavica

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti