Ilda Šaulić presrećna: Toliko se radujem bebi

Ilda Šaulić presrećna: Toliko se radujem bebi

Autor: | 26/03/2021

0

Luka Adžić, unuk legendarnog pevača Šabana Šaulića, čitavoj porodici doneo je neverovatnu radost i sreću. Vest da stiže beba, u potpunosti je vratila osmehe na njihova lica i tako posle mnogo vremena tuge i bola, sreća je pokucala na vrata porodice Šaulić.

Pročitajte: Porodica Šaulić potvrdila prelepe vesti - Luka Adžić postaje tata!

 

Sin ćerke pokojnog pevača, Sanele, i nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Crvene zvezde Ivana Adžića, Luka Adžić, ostvariće se u ulozi oca. Da beba uskoro stiže na svet ponosni tata objavio je na svom profilu na Instagramu, a srećnim vestima, između ostalog, najviše se obradovala buduća baba-tetka Ilda. 

- Vrlo sam iznenađenja, i zaista se radujem da će se posle dužeg perioda desiti jedna divna stvar u našim porodicama. Izuzetno se radujem zbog njega i Aleksandre. Ja sam već tetka, ali sada ću biti baba-tetka - kroz osmeh je rekla Ilda za emisiju Premijera i dodala: 

Pročitajte: Ilda Šaulić nakon gubitka bebe - Kad ostanem sama plačem i puštam da bol kroz suze isteče

 

- Bože zdravlja da dobijemo jednu devojčicu. To je sve divno, mi priželjkujemo neke stvari, ali mislim da to Bog odlučuje. Ja sam blagoslovena svojom devojčicom, ali ako bude još prilike vrlo rado bih volela da imam još dece.

Sa svojom naslednicom Emom uživa u svakom momentu, ali ne krije da je ona već sada mnogo drugačije dete nego što je pevačica bila kao mala. 

Pročitajte: Šabanu bi srce bilo puno - Ilda Šaulić pokazala da je Ema krenula dedinim stopama (foto)

Luka Šarac

 
 

- Opasna je, raste, tatina je, opasna je. Ide na balet, sad je već devojčica. Vrlo je aktivna, ja nisam bila takva kad sam bila mala, bila sam mirna i povučena, a ona ne preza od bilo čega. Ako bude imala želju za pevanjem, ja ću to sigurno podržati. Treba je osluškivati, pa ćemo videti u kom smeru to ide - istakla je Ilda. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti