Porodica Šaulić potvrdila prelepe vesti: Stiže beba!

Porodica Šaulić potvrdila prelepe vesti: Stiže beba!

Autor: | 22/03/2021

0

Porodica Šaulić, konačno, posle mnogo meseci tuge ima ogroman razloh za slavlje i sreću. Tragična smrt legende narodne muzike Šabana Šaulića, a zatim i gubitak Ildine bebe, porodicu Šaulić su u potpunosti dotukli. 

Pročitajte: Osmeh koji krije veliku bol - Gordana Šaulić prvi put u javnosti od Šabanove smrti (foto)

Ata Images

 

Ipak, posle mnogo tuge i bola, došlo je vreme i za suze radosnice. Da je živ, Šabna bi za nekoliko meseci postao pradeda. Sin ćerke pokojnog pevača, Sanele, i nekadašnjeg fudbalera i funkcionera Crvene zvezde Ivana Adžića, Luka, ostvariće se u ulozi oca. 

Miloš Nadaždin

 

- Moji voljeni Luka i Aleksandra uskoro će postati roditelji. Svi se neizmerno radujemo i željno očekujemo još jednu princezu u našoj porodici - napisala je ponosno buduća tetka Ilda na svom profilu na "Instagramu" i objavila divan porodični video. 

Pročitajte: Porodica Šabana Šaulića u suzama - Dani bez Šabana prolaze sporo i u suzama 

Najsrećnije vesti, potvrdio je i budući otac Luka, koji se svojoj voljenoj budućoj supruzi obratio dirljivom porukom putem profila na "Instagramu".

- Želim da ti se zahvalim za beskrajnu ljubav koju mi pružaš iz dana u dan. Pored tebe je sve lakše, osećam se kao najvoljenija osoba na svetu. Kada sam u teškim trenucima, uvek znaš pravu reč, uvek si moja podrška u svemu i tek ćeš biti. Današnji dan je poseban za mene, upoznao sam osobu koja je drugi deo mene. Očekuje nas još mnogo lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom, i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi. Volim te - napisao je Luka i oduševio brojne prijatelje, posebno Šabanove kolege sa estrade. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još