Nije smeo to da uradi: Zbog ovog poteza je Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije, kritike pljušte

Nije smeo to da uradi: Zbog ovog poteza je Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije, kritike pljušte

Autor: | 10/08/2022

8

Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije vest je koja je pre nekoliko dana odjeknula poput bombe u javnosti. Odluku za isključenje Teodosića iz tima doneo je selektor Košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić i to pet dana nakon što su počele pripreme reprezentativaca u kojima je učestvovao i dugogodišnji plejmejker Teodosić.

Pročitajte: Šta bi?! Mediji bruje o Milošu Teodosiću, oglasila se besna Jelisaveta Orašanin (foto)

Profimedia

 

O razlozima niko zvanično nije govorio, a nezvanične informacije su da je "Pešić rekao da se Teodosić ne uklapa u koncepciju tima". Novinar Predrag Gajić otkrio je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji razlog zbog čega je Svetislav Pešić isključio Miloša Teodosića iz reprezentacije.

Zbog ovoga je Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije

Gajić ističe da se, prema njegovim saznanjima, Teodosić nije nalazio na predviđenom mestu u predviđeno vreme, što je za Pešića bila "kap koja je prelila čašu".

Pročitajte: Zavodnik tvrdog srca - Posle četiri godine Miloš Teodosić objavio post posvećen Jelisaveti, oduševio

Instagram printscreen

 

- Veliko iznenađenje i šok za sve one koji vole košarku, i u Evropi se dosta komentariše ova vest. Sem Pešića, Teodosić zna razlog za ovu odluku. Ja ne pamtim da se bilo kom kapitenu ovako nešto desilo. Kada se igrač reprezentacije nalazi na pripremama, onda selektor donosi pravila ponašanja. Teodosić je prema našim saznanjima prekršio jedno pravilo, nije bio na predviđenom mestu i predviđeno vreme. To je kap koja je prelila čašu. Možda Teodosić nije došao dovoljno spreman na pripreme - rekao je Gajić. 

Komentari (8)

Loading
Brajna Koy 08:20 11.08.2022
Odgovori

Ako si kapiten moras biti Vodja Primer ...po dobrom...cim se drukcije ponasas ViseNisi ... Popularnost je teret nije privilegija...

Stanislav 10:32 11.08.2022
Odgovori

Bez obzira na sve ovo interesi države su bitni a on je taj koji vuče druge u košarci.Ja sam za Tea.

Mila 11:02 11.08.2022
Odgovori

Nije trebalo momka isključiti iz igre. Ako je nešto pogrešio može se ispraviti. Zašto se kod nas, za sitnicu moraju degradirati ljudi? Kada će ta zloba da prestane?

Istina 18:20 11.08.2022
Odgovori

Novinar izmislja gluposti... Nije ni blizu istine... pise da bi pisao... Predrag SRAMOTA o takvom igracu da pises neistine. Posto ima nas koji tacno znaju sta je razlog sto je ****** ****** , koji vise na treningu juri pistaljku nego sto ucestvuje u radu sa igracima, izbaci legendu sa najvecim autoritetom u timu prema svim igracima. Igraca koji mu je obezbedio tim za prvenstvo. Razbio je savrsenu hemiju i to ce ga kostati... Ps. Nemoj te se iznenaditi ako se dzoker samo okrene i ode...

Deki 18:25 11.08.2022
Odgovori

Nabedjeni Teo misli da je iznad ostalih. E pa nije. Trener se postuje. Kod Miljanica nije bilo cile mile. Planduhe se po splavovima, a sutra je sudija kriv.

Ratko 20:42 11.08.2022
Odgovori

Zna Pesic sta radi! Folera i preko hlave a posebno Teodosic! Il igras il te nema! Podrska za Pesica!

Mia Markovic 08:17 14.08.2022
Odgovori

Kada tvoji saigraci postuju sve mere koje donese trener,a ti se nadjes da te mere krsis,jer ti se ne odmara,raditi se nesto drugo i stalno si u sukobu sa tvojim igracem,zbog ega koji ne mozes da stavis iza sebe,makar u reprezrntaciji i prema tvojim drugarima iz tima,onda takab igrac treba da bude izbacen i tacka.Trener je taj koji ima glavnu rec. Sve se naopacke preokrenulo,igraci imaju veca prava od trenera. Podrska za Pesica,ma ko god da je izbacen kosarkas.

Goxi MG 08:46 14.08.2022
Odgovori

Nadobudni Pesic. Ne razmislja sta, svojim potezom, gubi a sta dobija. Teo je jedan od najboljih kosarkasa Srbije svih vremena. To Pesicu nije trebalo. Pored autoriteta i kvaliteta koje Teo poseduja, Pesic je morao da razmislja i o nama koji uzivamo i sa ponosom gledamo nasu reprezentaciju. Glupa odluka, definitivno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti