Stravična nesreća: Zvezda NBA košarke Šon Bredli ostao paralizovan

Stravična nesreća: Zvezda NBA košarke Šon Bredli ostao paralizovan

Autor: | 17/03/2021

0

Šon Bredli, legendarni NBA košarkaš, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je ostao paralizovan. Svi svetski mediji prenose ovu stravičnu vest, a svet sporta je u šoku. 

Pročitajte: Tragedija - Kobi Brajant poginuo sa ćerkom u padu helikoptera!

 

 

Nekadašnji NBA košarkaš Šon Bredli ostao je paralizovan nakon što ga je udario automobil dok je vozio bicikl, saopštili su danas Dalas Meveriksi. Bredli je vozio bicikl u Sent Džordžu u Juti kada ga je automobil udario otpozadi. Povredio je kičmenu moždinu i nažalost, ostao je paralizovan. 

U saopštenju Meveriksa navodi se da je Bredli 20. januara doživeo nesreću, te da je odmah operisan. Proveo je neko vreme u bolnici oporavljajući se, ali lekari nisu mogli da mu pomognu da stane na noge. 

Pročitajte: Video koji slama srce! Kobi Brajant o svojoj Điđi - Šta će meni sin!

 

 

Takođe, dodaje se da je Bredli dobrog raspoloženja, kao i da će pokušati u narednom periodu da podigne svest kod ljudi širom sveta kada je reč o bezbednosti prilikom voženja bicikla.

Bredli je bio poznat po svojoj nekarakterističnoj visini od 228 centimetara, te je zbog toga bio veoma popularan širom sveta. Mnogi ga pamet i mnogi po ulozi u filmu „Space Jam“. 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin