Morao sam da radim na njihovom odnosu: Ovako su sinovi iz prvog braka prihvatili Maretovu ženu Kseniju

Morao sam da radim na njihovom odnosu: Ovako su sinovi iz prvog braka prihvatili Maretovu ženu Kseniju

Autor: | 17/02/2024

1

Druga supruga Saše Miloševića Mareta Ksenija, ćerka legendarnog klarinetiste Bokija Miloševića, i sama je cenjena muzičarka.

Priznata violinistkinja i popularni hit-mejker duže od decenije uživaju u srećnom braku. Najveću radost doneo im je sin Vanja.

Mirko Tabašević

 

Mare je prvi put stao pred matičara 1998. godine, posle sedmogodišnje veze. Dobio je sinove Luku i Ognjena, koji danas imaju 24, odnosno 19 godina.

Posle razvoda dečaci su nastavili da žive sa majkom, dok se otac trudio da ne propusti nijedan važan trenutak u njihovom odrastanju.

Pročitajte: Ksenija i Saša Milošević Mare imaju ogroman razlog za slavlje

Druga supruga Saše Miloševića na početku braka suočila se sa posebnim izazovom, da uspostavi blizak odnos sa njegovom decom.

 

 

- Ne mogu da kažem da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je ona uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, Bogu hvala, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos sa njima - ispričao je Mare svojevremeno za Story.

Mirko Tabašević

 

Dečake i maćehu dodatno je zbližilo rođenje brata koga su priželjkivali.

- Maretovi sinovi su mi mnogo pomogli u svim poslovima oko Vanje dok je još bio beba. I danas su veoma brižni - priznala je druga supruga Saše Miloševića, koja je ličnim primerom dokazala da je za porodičnu sreću potrebna samo ljubav.

 

Komentari (1)

Loading
Душица 09:40 18.02.2024
Odgovori

Колико су само бола нанели његовој бившој жени и породици...о томе се не пише али је врло ружна страна. Ксенија је буквално разорила тај брак у којем је исто било много љубави.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Najnovije vesti