Dobio je blizance u 76. godini: Snežana Savić otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom

Dobio je blizance u 76. godini: Snežana Savić otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom

Autor: | 16/03/2021

0

Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić, sa kojim ima ćerku Anitu, postao je otac blizanaca u 76. godini. A glumica je sada, po prvi put javno, progovorila o njihovom međusobnom odnosu, kao i da li se uopšte čuju posle razvoda.

Pročitajte: Snežana Savić - Svaka žena treba da se neguje, ali je bezveze kriti godine

ATA Images

 

Bivši muž Snežane Savić ušao u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. Borba za potomstvom bila je duga i stresna, ali se na kraju 2010. godine završila na najlepši način. Glumica je u intervjuu za "Blic" otkrila u kakvom je odnosu sa Anitinim ocem. 

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - rekla je srećna i zadovoljna Snežana. 

Pročitajte: Dragoslav Lazić i Dragana Turkalj - Naša duga borba za potomstvo

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti