Jači pol ovu sliku Nataše Bekvalac jedva čeka da vidi

Jači pol ovu sliku Nataše Bekvalac jedva čeka da vidi

Autor: | 14/03/2021

2

Fotografija Nataše Bekvalac koja je osvanula na društvenim mrežama potpuno je raspametila njene fanove. Novosađanka godinama slovi za najlepšu pevačicu na našim prostorima, ali ljudi ovo nisu očekivali.

Pročitajte: Najzad prelomila - Odluka Nataše Bekvalac je konačna

 

 

Novosadska barbika, epitet koji popularnu pevačicu prati kroz karijeru je možda i najbolje opisuje. Uvek nasmejana, doterana, prirodno lepa, Nataša uživa u svakom trenutku koji joj život pruža zajedno sa svojim naslednicama, Hanom i Katjom.

Nedavno je na Instagramu osvanula fotografija popularne pevačice iz ličnih dokumenata, a komentari koji su se ređali bili su i više nego pozitivni. Naime, Nataša izgleda lepše nego ikad bez trunke šminke i bez bilo kakvog filtera. 

Pročitajte: Fotografija Nataše Bekvalac - Pevačica zanemela od iznenđenja, Katja je ovo uradila (foto)

Instagram printscreen

 

Ova fotografija je samo dokaz koliko je pop pevačica prirodno lepa žena, sa čime se slažu i njeni obožavaoci jer je slika za kratko vreme dobila mnoštvo lajkova i komentara.

Iako mnogi od nas nisu zadovoljni fotografijama iz ličnih dokumenata, verujemo da to nije slučaj kod Nataše koja, iako bez trunke šminke, deluje lepo, negovano, i što je najvažnije, srećno.

 

Komentari (2)

Loading
Nina 22:22 15.03.2021
Odgovori

Da je nisam videla uzivo nebi verovala,da je ona zaista jako lepa i ne mora ni da se skida i sminka ko druge,da bi paznju izazvala.

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti