Sahranjen Boris Komnenić: Porodica i prijatelji nemi od bola (foto)

Sahranjen Boris Komnenić: Porodica i prijatelji nemi od bola (foto)

11/03/2021

1

Sahrana Borisa Komnenića održana je danas u 15 časova, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Legendarni glumac je preminuo 7. marta nakon teške bolesti, o kojoj nikom nije govorio.

Pročitajte: Otišao je sjajni Boris Komnenić, zauvek odnevši veliku bol u svom srcu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @gluma.predstave

 

Veliki broj prijatelja i članova porodice okupili su se kako bi glumca ispratili na večni počinak. Među prvima su stigli Nikola Vujović i Bojan Krivokapić, a potom i  Voja Brajović, Boda Ninković i Dragan Petrović Pele, Nela Mihailović, Nebojša Dugalić, Svetozar Cvetković, Aleksandar Srećković Kubura, Jelena Đokić i mnogi drugi...

Opelo je služeno u crkvi Svetog Nikole, a potom je tužna povorka krenula ka večnoj kući Borisa Komnenića.Nakon opela, održan je i potresan govor. 

Sahrana Borisa Komnenića - Porodica nije mogla da obuzda tugu

- Dragi naš Boro, u ime tvoje porodice, u ovom veoma teškom porodičnom trenutku, želim da ti uputim nekoliko reči. Nemoćni pred velikom tugom koja nas je ščepala i mrvi nas i guši. Gubitak na našem porodičnom nebu je ogroman, nemerljiv, suze na licima oca Žarka i majke Ruže, tvoji unuci su prerano ostali bez dede. Tvoje veliko porodično bratstvo tužno je danas. 

Boris je sahranjen uz popove koji su držali opelo, kao i hor koji je pevao i za vreme povorke.Ćerka Nike slomila se dok je sanduk spuštan u grob, a Borisovi roditelji nisu mogli da obuzdaju tugu i bol za sinom.

Pročitajte: Sahrana Borisa Komnenića: Poslednji pozdrav sjajnom glumcu i čoveku

 

 

Podsetimo, čuveni glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini. Prvak drame u Narodnom pozorištu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli.

Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, dok je njegova najpoznatija uloga na televiziji ona u seriji "Bolji život", kada je tumačio lik Saše Guze Popadića.

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je igrao su "Tajvanska kanasta", "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi. 

Komentari (1)

Loading
Gordana 14:54 13.03.2021
Odgovori

Nisam toliko volela Borisa Komnenica,bio je nekako neprimetan a opet tu ali sada kada ga gledam u nekom filmu ili seriji obuzme me neopisiva tuga kao za Glogovcem,Madzgaljem.Sada shvatam da je to bio jedan posbsn covek.Slava mu!

hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti