Aleksandar Srećković Kubura posle dve decenije braka Mariji poručuje jedno

Aleksandar Srećković Kubura posle dve decenije braka Mariji poručuje jedno

Autor: | 18/02/2021

4

Aleksandar Srećković Kubura (47) prvi put nakon rastanka od supruge Marije Savić, otkriva sve što mu leži na duši, osvrće se na to kako je razlaz uticao na njihovog mlađeg sina Vanju koji će ih ujedno, poput starijeg sina Alekse, zauvek činiti saveznicima u istom cilju.

Pročitajte: On mu je najveća podrška u životu -  Aleksandar Srećković Kubura sa sinom na premijeri

Foto: ATA images

 

 

Iako među prijateljima i porodici važi za najduhovitijeg, u poslednje vreme poslovni angažmani su mu nešto drugačiji. Sada je u tim godinama kada dobija ozbiljne uloge, te shodno potrebama reditelja, Srećkovića od Balkanske međe niže samo uloge negativaca, a nedavno je publici imao da poruči – “Tek ću vam biti odvratan”. Interesantno je to što mu se ovakve poslovne ponude poklapaju sa teškim životnim periodom koji je sada već iza njega. Javnost je do nedavno komentarisala razloge razlaza nakon braka dugog 20 godina od fitnes šampionke, Marije Savić, a on je za Story prvi put otvorio dušu i objasnio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom.

 

 

 

Aleksandar Srećković Kubura otkriva da u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom 

Poznati glumac je rekao kako im je stariji sin velika pomoć u vaspitavanju mlađeg, s obzirom na to da je razlika između njih 17 godina. Kako je istakao, nažalost, razvod roditelja danas je veoma česta pojava te Vanja to nije doživeo stresno. Na pitanje u kakvim odnosima je ostao sa Marijom i kako danas funkcionišu, glumac je imao jasan odgovor.

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe. Svašta se pisalo, svašta će se i pisati, ali ja zaista ne obraćam pažnju na to. Zajedno nas drži to što vaspitavamo svoje mlađe dete, a sada se tu pridružio i ovaj stariji koji nam dosta pomaže s Vanjom. Čak bih ga nazvao i zamenskim roditeljem, od tolikog značaja nam je bio, a i tolika im je razlika u godinama. On ima sopstvene principe vaspitanja u odnosu na Mariju i mene i dobro utiče na brata - bio je iskren Aleksandar Srećković Kubura.

Pročitajte: Nisu izdržali izazove: Razvode se Marija i Aleksandar Srećković Kubura?

 

 

Nada se da su uspeli zrelo, u skladu sa godinama i životnim iskustvom, prevazići razvod, još uvek je sve sveže i o tome mu je teško pričati, ali jasan je pri stavu da je bivšoj supruzi do kraja života najbolji prijatelj. 

- I naše prijateljstvo, koje je ostalo, biće isto tako dugovečno i potrajaće duže od tih dvadeset i nešto godina, trajaće dok budemo živi. Ne mogu da pravim nikakve projekcije, s obzirom na to šta udišemo u Beogradu (smeh) - završio je glumac.

 

 

Komentari (4)

Loading
Nevena 21:47 20.02.2021
Odgovori

Neverovatno iritantan tip.Baš odustanem od filma ili serije gde on glumi.

Nebojsa Todic 20:58 22.02.2021
Odgovori

On je glumac to sto igra uglavnom negativce ne definise njega kao coveka.

hellomagazin.rs hellomagazin