Četiri godine posle očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

Četiri godine posle očeve smrti, Sloboda Mićalović smogla snage da učini ovo

Autor: | 22/01/2021

0

Otac Slobode Mićalović, naš proslavljeni glumac Dragan Mićalović, preminuo je 2017. godine. Njegov odlazak glumica, kao i njene dve sestre i majka veoma su teško podnele. Bio im je najveća podrška, oslonac u životu i njihova najveća ljubav.

- A ono najmalečko, tebe te najviše voli! Zašto li je to takoj?! Kapetane, moj dobri kapetane! Tvoj brod nastavlja jako, čvrsto i hrabro – napisala je Dragana tog 5. juna 2017. godine, kada je zauvek ostala bez svog oca.

Pročitajte: Emotivno pismo Dragane Mićalović posvećeno tati - Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svetu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

- Putuj, anđele moj - Slobodina je oproštajna poruka upućena voljenom ocu. Danas, skoro četiri pune godine kasnije, uz majčinu podršku sestre Mićalović nastavile su hrabo dalje. Ipak, Sloboda je priznala da je tek sada smogla snage da učini jednu stvar. Naime, od momenta kada je otac Slobode Mićalović sahranjen, ona nije kročila u rodni Leskovac. Ovih dana poslovne obaveze odvode je baš tamo.

foto: ATA Images

- Bolno mi je. Biću tamo mesec dana i pokušavam sada to da prevaziđem. Ono što je interesantno je što su lokacije snimanja dodatano emotivno otežavajuće. Snimaću u crkvi u kojoj sam se krstila, pa okolina, pa sam grad - rekla je Sloboda u emisiji "Šta sam sebi & ko sam tebi" na K1.

Pročitajte: 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели srpski.glumci 🎬 (@srpski.glumci)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images