Posle teškog perioda, ćerka joj vraća osmeh na lice: Porodila se Milena Vučić

Posle teškog perioda, ćerka joj vraća osmeh na lice: Porodila se Milena Vučić

Autor: | 03/03/2021

0

Sreća Milene Vučić od pre dva dana je udvostručena. Pevačica je na svet donela drugo dete, ćerku. Ponosni tata Nikola Burovac nije krio oduševljenje što u njihov dom stiže mezimica, koja će upotpuniti njihovu sreću sa sinom Nikšom.


Pročitajte: Emotivna poruka Milene Vučić upućena sinu - Kakvog sam te zamišljala takvog sam te i dobila

Ata Images

 

Milena se porodila prekjuče i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su dali ime hebrejskog porekla Sara. Ime Sara označava kneginju, vladarku, ženu visokog ranga. Njen partner, muzičar Nikola Burovac, bio je presrećan zbog divnih vesti.

Milena je na svom profilu na „Instagramu“ sa javnošću podelila lepe vesti fotografijom.


Pročitajte: Sreća Milene Vučić i Nikole Burovca - Stiže druga beba

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

- Stigla nam je Sara. 2. 3. 2021. Dobrodošla u naša srca carice mala - bila je emotivna mama.

Pevačica je sina Nikšu rodila u novembru 2017. godine i kroz obe trudnoće je prošla bez većih tegoba. Prethodnih devet meseci sreću joj je narušila strašna vest, preminuo joj je otac. Milena se od voljenog oca oprostila veoma emotivnim postom, a njene reči rasplakale su njene pratioce, kolege i prijatelje.


Sreća Milene Vučić narušena zbog gubitka najvećeg oslonca u životu

- Više ništa nije isto. Otišao si. Ali ostaješ u srcu, u duši. Hrabar, poseban. Ozbiljna legenda. U mojim mislima se smeješ i plešeš. Tako će biti zauvek. Tvoje želje ću nastaviti da živim kroz muziku. Hvala ti na svemu, tata. Budi miran i spokojan - napisala je pevačica slomljenog srca na svom "Instagramu".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milena Vucic (@vuchicmilena)

Hrabro se izborila sa bolom i patnjom, i samo nekoliko nedelja posle najvećeg gubitka njihovu sreću uvećala je mala Sara.

Otkako je postala mama divnog dečaka, Milena se u potpunosti posvetila porodici i uživa u svakom danu sa svojim „momcima“. Podsetimo, muzičko-bračni par u novembru 2012. ozvaničili su svoju ljubav u „Hramu svetog Save“ na Vračaru. Odlično funkcionišu, jedno drugom su podrška, a ko je u njihovom braku ljubomorniji crnogorska pevačica za magazin „Hello!“ nije krila.

‒ Ja sam ta koja ima ljubomorne ispade u većini slučajeva. Nije mi lako da to priznam, ali pomalo sam posesivna. To je zato što beskrajno volim svog muža i želim ga samo za sebe ‒ bila je iskrena Vučićeva.


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin