Krenuo dalje: Ko je nova ljubav Bena Afleka (foto)

Krenuo dalje: Ko je nova ljubav Bena Afleka (foto)

Autor: | 07/07/2017

0

U aprilu mesecu Dženifer Garner podnela je zahtev za razvod od supruga Bena Afleka, i uprkos svim naporima i pokušajima par nije uspeo da pronađe zajednički jezik te su definitivno stavili tačku na brak dug 12 godina.

Osim što je izgubio podršku supruge, glumac je prošao kroz tešku borbu sa alkoholizmom,  zbog čega je bio i na odvikavanju.

A post shared by Ben Affleck (@affleckworld) on Jul 2, 2015 at 9:17am PDT


– Završio sam tretman odvikavanja od zavisnosti od alkohola, nešto sa čime sam se borio u prošlosti i sa čime ću nastaviti da se borim. Želim da uživam u životu i budem najbolji otac koji bih mogao da budem, rekao je svojevremeno i nastavio da se brine o troje dece koje je dobio tokom braka sa Dženifer.

Iako su se obožavaoci nadali da će slavni  par,ipak,  pomiriti, to se nije dogodilo pa je svako krenuo svojim putem, a Ben  je već pronašao i sreću u novoj vezi sa producentkinjom Lindzi Šukus, producentkinjom legendarne emisije Saturday Night Live.

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on Jul 7, 2017 at 3:23am PDT

Strani tabloidi prenose da se par upoznao nedavno u Londonu i da je hemija proradila već pri prvom susretu.


-Uživaju u vremenu koje provode zajedno. Razumeju i podržavaju jedno drugo, a ono što je najbitnije puštaju da stvari idu svojim tokom. Bez ikakve presije i pritiska, tvrdi izvor blizak paru za E! News

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram

Pročitajte još