Posle velikog gubitka Ena Popov je nastavila dalje i izgleda bolje nego ikad (foto)

Posle velikog gubitka Ena Popov je nastavila dalje i izgleda bolje nego ikad (foto)

Autor: | 26/06/2020

0

Voditeljka Ena Popov nedavno je doživela veliki porodični gubitak. Naime, pevačica je ostala bez oca i trebalo joj je određeno vreme da se oporavi, u čemu je imala potpunu podršku nevenčanog supruga i preslatkih devojčica Rije i Mile.

Nakon što je odbolovala gubitak najvećeg životnog oslonca, odlučila je da krene dalje. Ena je nastavila da niže uspehe, u čemu ju je otac uvek beskrajno podržavao. Naime, ona je nedavno završila sjajnu kolekciju svojih kupaćih kostima, koje kreira još od 2014. godine, a nastavila je i sa radom na autorskoj emisiji „Mustre“.

Pročitajte: Voditeljka skrhana bolom - Smrt u porodici Ene Popov

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Jun 25, 2020 at 10:52am PDT

Voditeljka Ena Popov zablistala u atraktivnoj haljini

Ena Popov na svom „Instagramu“ sa pratiocima deli sve svoje srećne trenutke, od ljubavi koju oseća prema svojim profesijama, do najsrećnijih porodičnih trenutaka.

Pored toga voditeljka Ena Popov, nedavno je pokazala da izgleda bolje nego ikada. Sa svojim pratiocima podelila je niz fotografija u atraktivnoj haljini. Ono što je privuklo posebnu pažnju je Enin široki osmeh, koji šalje poruku da je prezadovoljna kako svojim životom, tako i izgledom.

Pročitajte: Vatreni poljubac - Ena Popov u zagrljaju voljenog muškarca (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Aug 21, 2019 at 3:51am PDT

Ipak, našlo se i onih koji su morali da upute kritiku na račun nekoliko kilograma više, koje po njihovom mišljenju lepa Novosađanka ima. Voditeljka je osetila potrebu da se tim povodom oglasi i prokomentariše da se ničega na svom telu ne stidi.

‒ Može bilo koji deo tela da se zumira, nemam problem sa tim. Samo ne dam da me ubeđuju da bih nešto kod sebe trebalo da skrivam ili manje volim zato što „ne izgleda dobro“ ili šta već ‒ dodala je ispod svoje fotografije.

Pročitajte: Ena Popov ne živi u prošlosti - Bilo ko, ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Jun 23, 2020 at 5:51am PDT


Ena Popov veoma je atraktivna žena i majka dvoje dece, koja uživa u svojim uspesima, ljubavi koju dobija od porodice, ali i vrlinama i manama koje poseduje, jer je baš one čine savršenom ženom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: ena popov

Pročitajte još

Najnovije vesti