Čudesna godina Filipa Živojinovića vredna milion evra!

Čudesna godina Filipa Živojinovića vredna milion evra!

Autor: | 20/02/2021

0

Filmska produkcija Filipa Živojinovića otpočela je rad na mjuziklu "Čudesna godina" u saradnji sa režiserom Petrom Pašićem. Reč je o mjuziklu koji je po rečima upućenih nešto između "Mulen Ruža" i serijala o "Hari Poteru". U pripremu projekta Filip Živojinović uložio je milion evra, a premijera filma očekuje se na zimu ove godine.

Filip Živojinović na svom "Instagram" profilu otkrio je da je glavnu žensku ulogu dobila pobednica muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" Darija Vračević.

Pročitajte: Sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović će pokoriti estradu - Evo i dokaza za to! (foto)

Pored Darije u filmu će glumiti legendarni glumci talentovani za muziku. Pregovori za jednu od glavnih ženskih uloga vode se sa Jelenom Stupljanin, dok će u glavnoj muškoj ulozi zaigrati maestralni Ivan Bosiljčić.

Snimanje filma počeće u aprilu, a "Čudesna godina" dobiće i svoj serijal koji će biti živopisniji i sa mnogo više detalja.

Pročitajte: Aleksandra i Filip slave petu godišnjicu ljubavi, ovako je sve počelo

O novom projektu, na kome vredno radi već godinu dana, Filip nije želeo puno da govori:

- Ne mogu da komentarišem još uvek ništa jer nismo završili neke tehničke stvari. Kada se to završi, u narednih nekoliko nedelja, moći ću da iznesem detalje - rekao je za "Kurir".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin