Godina mu je počela sjajno, ali već u februaru komplikacije pomrsile planove Ivana Bosiljčića

Godina mu je počela sjajno, ali već u februaru komplikacije pomrsile planove Ivana Bosiljčića

Autor: | 06/02/2021

0

Ivan Bosiljčić zbog brojnih poslovnih angažmana, veći deo prošle godine proveo je razdvojen od supruge i ćerke. Baš zato početak 2021. za njega je bio poseban, jer je uživao u društvu svojih lepotica, Jelene i Nine i radio na velikim projektima za domaću publiku. 

Praznike je proveo sa porodicom na Zlataru, a ova vrsta odmora, za njega je bila savršen način da napuni baterije i jači nego ikad krene u nove radne pobede. Spremao je velike projekte, a posebno se radovao koncertu "Naše veče" koji je trebalo da bude veliko druženje sa beogradskom publikom, na dan Zaljubljenih. Ipak, februar je Ivanu Bosiljčiću pomrsio planove.

Pročitajte: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavljaju Božić na prelepoj destinaciji (foto)

Ivan Bosiljčić pozitivan na koronu - pišu domaći mediji, a o pozitivnim razultatima testa, glumac se oglasio na svom "Instagramu".

-Test na kovid mi je pozitivan, u toku narednog perioda oporavljaću se u kućnoj izolaciji. Imam simptome, pod nadzorom sam dobrih lekara - napisao je glumac, koji je poznat kao brižan kolega, prijatelj, ali pre svega suprug i otac.

Pročitajte: Šta se dešava, Ivan Bosiljčić napustio Urgentni centar?!

- Izuzetno mi je važno da niko od preko 30 kolega sa kojima sam svakodnevno bio na probama u Narodnom pozorištu, Madlenianumu i Kombanku nije zaražen. Takođe, moji ukućani su zdravi. Hvala vam na razumevanju. Da se uskoro vidimo u zdravlju. Čuvajte se - napisao je on i naglasio da su sve njegove predstave kao i projekat "Naše veče" do daljnjeg otkazani.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin