Glumac poseduje 425 miliona dolara, a brat Mela Gibsona živi u bedi: Otac me se odrekao

Glumac poseduje 425 miliona dolara, a brat Mela Gibsona živi u bedi: Otac me se odrekao

21/02/2021

1

Brat Mela Gibsona u iskrenoj ispovesti za strane medije govorio je o svom izuzetno teškom životu i odnosu koji ima sa roditeljima. O porodici holivudskog glumca do sada se već dosta pisalo i javnost je upoznata da je Mel šesto od ukupno 11 9292dece En Petricije i Hatona Gibsona.

Pročitajte: Majlo Gibson preti da otme tatinu slavu i epitet najvećeg holivudskog zavodnika

 

 

Jedan od glumčeve braće je i usvojeni Endru Gibson (51), koji je u ekskluzivnom razgovoru za australijske medije progovorio o svom problematičnom životu u Sidneju, a osvrnuo se i na činjenicu da ga je otac svojevremeno odbacio zbog njegove seksualnosti. Endru je, naime, homoseksualac, a Haton, koji je bio konzervativni hršćanin, to nikako nije mogao da prihvati.

- Nije želeo da ima nikakve veze sa mnom, ja sam za njega bio 'tragičan', a moja seksualnost predstavljala mu je prevelik problem. Mel nikad nije bio antisemitski ili antihomoseksualno nastrojen, za razliku od Hatona koji nije mogao da me prihvati onakvim kakav jesam. Izopštio me iz porodice, govorio je da žali što me je uopšte usvojio, stideo se da me zove svojim sinom, a moju biološku porodicu okarakterisao je kao kriminalce - rekao je Endru Gibson za "news.com.au".

Pročitajte: Mel Gibson - Večni zavodnik sa devetoro dece i 35 godina mlađom suprugom

 

 

Brat Mela Gibsona živi na ivici egzistencije

Endru Gibson, koji se svojevremeno takođe bavio glumom, iz porodičnog doma odselio se kada je imao samo 16 godina, navodi "B92". Mel je u tom periodu već bio otišao od kuće, a njegova karijera bila je u uzletu zahvaljujući filmovima "Pobesneli Maks".

- Jednostavno sam osećao da se tamo ne uklapam - istakao je brat Mela Gibsona, koji danas živi skromno na Suri Hilsu u Sidneju u Australiji. Njegov stambeni blok na lošem je glasu zbog zlouporabe droga i visoke stope nezaposlenosti, pa ga lokalci zovu i "samoubilačkim kulama".

 

 

 

- Povremeno se čujem s Melom, on mi je uvek bio podrška, ali živi svoj život u Los Anđelesu - objasnio je Endru Gibson i dodao kako od holivudske zvezde ne očekuje nikakvu finansijsku pomoć, iako bogatstvo popularnog glumca, navodno, iznosi 425 miliona američkih dolara. Problemi sa zakonom nisu zaobišli Endrua Gibsona, koji bi uskoro trebalo da bude osuđen, nakon što je priznao kricu za vožnju pod uticajem kanabisa, prenosi ovaj strani portal. 

Komentari (1)

Loading
Zoran 06:02 22.02.2021
Odgovori

Ima ruke,ima noge ima,da radi a ne da se mada tudjem novcu...nerad je privilegija,siromasnih a on to nije,zasigurno

hellomagazin.rs Photo by Christopher PolkGetty Images for The Critics' Choice Awards via Guliver

Pročitajte još

Najnovije vesti