Preko noći, javnost u šoku: Posle suprugine smrti Džon Travolta doneo odluku života

Preko noći, javnost u šoku: Posle suprugine smrti Džon Travolta doneo odluku života

Autor: | 28/07/2020

0

Glumac Džon Travolta doživeo je još jednu tragediju u svom nimalo lakom životu. Njegova voljena supruga i poznata glumica Keli Preston izgubila je bitku sa kancerom u 58. godini.

‒ U jutro 12. jula 2020. godine Keli Preston, voljena supruga i majka, preminula je posle dve godine borbe sa karcinomom dojke. Keli je neko vreme bila na lečenju, uz podršku najbliže porodice i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi, koja je brinula o drugima i oživljavala sve što bi dotakla. Njena porodica moli javnost za razumevanje privatnosti u ovim trenucima ‒ navodi se u zvaničnoj izjavi koju je dala porodica posle ovog stravičnog gubitka.

Pročitajte: Tragedije su Travoltu pratile celog života - Karcinom dojke uzeo mu je najvažnije osobe, prvu ljubav sa samo 22. godine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 12. Јул 2020. у 10:20 PDT

Džon Travolta i Keli bili su venčani 29 godina, a u braku su dobili troje dece. Nažalost, njihov šesnaestogodišnji sin Džet tragično je preminuo 2009. godine na porodičnom odmoru na Bahamima. Supruga Džona Travolte ostavila je iza sebe sina Bendžamina (9) i ćerku Elu (20).

Posle svega što ga je snašlo, strani mediji pišu da je glumac Džon Travolta doneo odluku koja će zauvek promeniti njegov život.

Glumac Džon Travolta napušta Sajentološku crkvu

Kako piše „Daily mail“, posle 45 godina Travolta je odlučio da napusti Sajentološku crkvu. Razlog za to je činjenica da se njegova supruga godinama borila protiv karcinoma dojke hemioterapijom i zračenjem, onako kako zvanična medicina nalaže. Budući da ove metode lečenja nisu prema pravilima Sajentološke crkve i njenog osnivača L. Rona Hubara, holivudski glumac odlučio je da donese odluku života.

On je na svom „Instagramu“, posle suprugine smrti, uputio veliku zahvalnost lekarskom timu koji je pomagao Keli u njenoj životnoj borbi. Očigledno je da je Džon time pokazao da nije poštovao pravila crkve kojoj pripada i da je spreman da život nastavi van ove organizacije.

‒ Pokazao je da je to njegova privatna stvar, da nema veze sa sajentologijom. Poručio je: „Ne treba mi crkva“ ‒ objasnio je nekadašnji član Džefri Ogasten, piše „Daily mail“.

Travolta, kao i predstavnici Sajentološke crkve, do sada nije komentarisao ovakve napise.

Pročitajte: Glumac Džon Travolta - Dirljivo sećanje na tragično preminulog sina

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram