Verila se Paris Hilton: Najsrećnija sam devojka na svetu

Verila se Paris Hilton: Najsrećnija sam devojka na svetu

Autor: | 02/01/2018

0


Bogata naslednica Paris Hilton (36)   dugo pamtiti ovogodišnje skijanje u Aspenu zbog iznenađenja koje joj je priredio njen dečko glumac Kris Zilka.

Kada je Kris iznenada kleknuo ispred nje na snegu, i pokazao joj verenički prsten, Paris nije mogla da veruje svojim očima. Ove radosne trenutke podelila je sa svojim obožavaocima, a nije štedela ni komplimente na račun svog izabranika.

-Rekla sam: "Da"! Presrećna sam što sam se verila sa čovekom mog života. On je moj najbolji prijatelj i savršen je u svakom pogledu... Posvećen, veran, dobar u srcu... Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu, svi moji snovi su se ostvarili. Hvala ti što si mi pokazao da bajke i dalje postoje - napisala je Paris.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 2, 2018 at 7:45am PST

Paris i Kris su se upoznali pre osam godina, ali su ljubav započeli tek pre dve godine. Bogata naslednica tvrdi da je već na prvom sastanku znala da je baš on čovek njenog života.

- U životu nisam upoznala nekog ko je toliko odan, posvećen i pun ljubavi. Odmah sam znala da želim zauvek da budem sa njim – izjavila je Paris za magazin People.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: paris hilton

Najnovije vesti