Sreća, ipak, nađe svoj put, za šta je dokaz najstarija ćerka Kobija i Vanese Brajant

Sreća, ipak, nađe svoj put, za šta je dokaz najstarija ćerka Kobija i Vanese Brajant

Autor: | 10/02/2021

0

Ćerka Kobija i Vanese Brajant Natalija prošlu godinu nikada neće moći da zaboravi jer je u njoj izgubila oca i mlađu sestru Đijanu. Posle stravične avionske nesreće, dom slavnog košarkaša zavijen je u crno, a njegova udovica smogla je snage da sa svoje tri ćerke, osamnaestogodišnjom Natalijom, četvorogodišnjom Bijankom i Kapri, koja ima godinu dana, nastavi dalje.

Pročitajte: Vanesa Brajant - Volela bih da vratim vreme i da ponovo osvane to januarsko jutro

 

Iako je tragedija zauvek promenila njihov život i na neki način ih blokirala da bilo šta novo rade i misle o lepšem sutra, došlo je vreme da sreća ponovo umeša svoje prste. Kako prenose skoro svi svetski mediji, najstarija ćerka Kobija i Vanese Brajant ostvarila je veliki uspeh. Krajem januara proslavila je punoletstvo, a onda su snovi munjevitom brzinom počeli da postaju java. 

Pročitajte: Ćerka Kobija Brajant i slavni košarkaš na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu ispraćeni na večni počinak

 

‒ Nastarija ćerka Kobija Brajanta postala je model ‒ čuje se na radio i televizijskim stanicama američkih medija. Natalija Brajant juče je potpisala ugovor sa modnom agencijom i tako ostvarila jedan od svojih velikih snova. 

‒ Oduvek me je zanimala moda, još kao veoma malu. Pratim sva dešavanja u modnoj industriji i otkako pamtim, želela sam da budem model. Svesna sam da imam mnogo toga još da naučim, ali osećam da je ovo sjajna prilika za mene da učim i iskažem se na najkreativniji mogući način ‒ rekla je vidno srećna i uzbuđena ćerka Kobija i Vanese Brajant. 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još