Beogradski zavodnik: On je novi dečko Anje Mit (foto)

Beogradski zavodnik: On je novi dečko Anje Mit (foto)

Autor: | 10/02/2021

0

Novi dečko Anje Mit (28) oduševio je sve njene fanove, kao i brojne kolege. Iako je na samom kraju prošle godine priznala da je sama i da je prethodnoj vezi došao kraj, nova ljubav dogodila joj se kada se najmanje nadala. Naime, posle kraha ljubavi sa Nemanjom Konstantinovićem, glumica je odlučila da se maksimalno posveti karijeri i poslu koji obožava, a o novoj vezi nije mnogo razmišljala.

‒ Smatram da kompletno ispunjena ličnost svakodnevno mora da radi i na svojoj karijeri i na ljubavi. Kada trenutno nemate jedno od ta dva, fokus vam je na drugoj stvari. Više nisam u emotivnoj vezi, tako da mi je fokus na karijeri ‒ otkrila je glumica krajem 2020. godine prilikom gostovanja u emisiji „Realna priča“. A onda se u životu Anje Mit pojavio on! 

Pročitajte: Anja Mit prekinula tišinu - Ljubavi je došao kraj

foto Miomir Milić

 

Novi dečko Anje Mit je šarmantan Beograđanin Luka Vještica, sa kojim je glumica već neko vreme u emotivnoj vezi. Prema pisanju domaće štampe, novopečeni par je viđen u opuštenoj šetnji glavnim gradom, pri čemu su se sve vreme držali za ruke i grlili. Glumica je odlučila i da svoju jaču polovinu pokaže čitavom svetu, pa je najnoviju fotografiju postavila na svom profilu na „Instagramu“. 

 

 

Novi dečko Anje Mit pravi zovodnik 

Novi dečko Anje Mit ima 29 godina, živi na Čukarici i takođe je uspešni biznismen. Njegova porodica je, piše „Kurir“, prilično imućna i poseduje agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina.

 

‒ Anjin novi dečko izuzetno je popularan kod pripadnica lepšeg pola. U srednjoj školi „XV beogradskoj gimnaziji“ u Rakovici, bio je glavni frajer, i devojke su ludele za njim. I Anja je završila istu srednju školu ‒ rekao je izvor za ovaj dnevni list.

Pročitajte: Anja Mit - Žene menjaju boju kose kada su nezadovoljne, ja sam izgleda nezadovoljna već 28 godina (foto)

 

Anja je na pitanje o novom emotivnom partneru kratko odgovorila: 

‒ Nemam komentar, previše mi je estradno da pričam o tome.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin