Tragičan gubitak u porodici Mileusnić - Karić: Danijela imala spontani pobačaj

Tragičan gubitak u porodici Mileusnić - Karić: Danijela imala spontani pobačaj

Autor: | 05/02/2021

0

Bračni par Mileusnić - Karić pre nekoliko meseci sa radošću je obavestio javnost da će ponovo postati roditelji. Danijela, koja iz prvog braka ima dvoje dece, trebalo je da na svet donese zdravu devojčicu i podari sestru sinčiću koga je dobila u braku sa Ivanom. Ipak, Ivan Mileusnić na svojim društvenim mrežama oglasio se, kako bi javnosti saopštio vesti, koje su njegovu porodicu rastužile - Danijela Karić izgubila je bebu.

- Dragi ljudi, i svi oni, kojima je na lep način stalo do moje žene i mene... Preživeli smo veliki šok i tugu zbog neočekicanog gubitka naše bebe. Ne brinite, dobro smo, hvala Bogu! Bog nam uvek da onoliko koliko možemo da podnesemo. Život ide napred, ne može unazad. Sve je to Božja volja i verujem da je tako moralo da bude. Mi imamo naša tri anđela Filipa, Moniku i Maksima, kojima treba da se posvetimo i budemo tu za njih, nasmejani i poni ljubavi. Oni su naša snaga, motiv i lek za sve. Porodica je najsigurnije mesto. Hvala svima na brizi, Danijela i Ivan - napisao je on na društvenoj mreži "Instagram".

Pročitajte: Ivan Mileusnić - Prvak modernog plesa otkrio zbog čega je strahovao

Instagram story printscreen @ivanmileusnic

 

 

Kako prenose domaći mediji, Danijela je bila sasvim dobro, pre nego što je otputovala u Dubai. Pred put je, kako tvrdi izvor za domaće medije, obavila sve analize i sa bebom je sve bilo uredu. A onda se desio scenario, kome se niko nije nadao.

- Pevačicu je danima boleo stomak i žalila se sestri i prijateljima. Dobila je i blago krvarenje, ali su je svi uveravali da se to u trudnoći dešava, te da nema razloga za brigu, posebno zbog činjenice da je desetak dana pre toga bila kod doktora i da je sve bilo u redu - ispričao je izvor za "Alo".

Pročitajte: Pripremali u tajnosti - Danijela Karić i Ivan Mileusnić oduševili zajedničkom kreativnošću (video)

- Neizdrživ bol i obilno krvarenje probudili su je u toku noći, pa je Ivan uplašen lupao na vrata svojih prijatelja i porodice. Odveli su je u bolnicu, ali je nažalost bilo kasno da se bilo šta uradi - kaže izvor

Danijela se oporavlja od gubitka, koji ju je porazio, a Ivan, deca, kao i čitava porodica, pružaju joj podršku, kako bi se što pre oporavila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još