Nemanja beži od kamera i za to ima dobar razlog: Ovo je tajanstveni suprug Sanje Kužet (foto)

Nemanja beži od kamera i za to ima dobar razlog: Ovo je tajanstveni suprug Sanje Kužet (foto)

Autor: | 06/06/2022

0

Suprug Sanje Kužet ne voli da se eksponira u javnosti, evo kako Nemanja izgleda

Sanja Kužet konačno je otkrila tajnu svog savršenog tela. Atraktivna voditeljka pozvala je prijatelje i predstavnike medija u jedan beogradski hotel kako bi im predstavila liniju omiljenih napitaka. Reč je o hladno ceđenim sokovima za detoksikaciju, zahvaljujući kojima je uvek u top formi, nasmejana i spremna za akciju.

Pročitajte: Sanja Kužet uplovila u preduzetničke vode - Evo kojim biznisom se od danas ona ponosno bavi, a suprug je podržava (FOTO)

Boško Karanović

 

Sanjino tajno oružje, savršeno za ove tople letnje dane, isprobale su i mnoge poznate gošće, pomenimo tek Cecu Ražnatović, Anu Bekutu, Viki Miljković, Irinu Vukotić, Adrianu Čortan, Anu Pendić... Na promociji se, međutim, nije pojavio voditeljkin izabranik.

Pročitajte: Sanja Kužet udavala se dva puta, a evo koja FOLK ZVEZDA joj je kumovala na prvom venčanju

Boško Karanović

 

Sanja Kužet ljubomorno čuva privatnost, posebno partnera Nemanju Živojinović, direktora marketinga jedne auto-kompanije.

Iako o svojoj vezi nerado govori, jednom prilikom otkrila je da je njihova ljubavna priča počela još u srednjoj školi.

Boško Karanović

 
 

‒ Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari ‒ izjavila je lepa voditeljka, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

 

‒ Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti