Ožiljci koji ne zarastaju: Porodična tragedija obeležila Editu Aradinović

Ožiljci koji ne zarastaju: Porodična tragedija obeležila Editu Aradinović

Autor: | 03/02/2021

0

Edita Aradinović nalazi se u zenitu svoje popularnosti. Mladost, lepota i muzička kreativnost njenu karijeru stavljaju u red trenutno najvećih zvezda. Upravo zbog toga, Editi danas mnogi zavide, ipak, njen život nije bio lak. Od ranog detinjstvar porodična tragedija obeležila je odrastanje i život Edite Aradinović, a kako sama kaže, sa posledicama i traumama nosi se i danas.

Najveći udarac koji je porodica Aradinović doživela desio se 2005. godine, kada su Edita i Indi izgubile rođenog brata. O porodičnoj tragediji Edita je otvoreno govorila i ispričala koliko je ovaj udarac uticao na živote svih članova porodice Aradinović.

Pročitajte: Edita Aradinović ekskluzivno - U vezi sam, a sve ostalo su neistine!

 

 

- Znali smo da će do toga doći, jer je brat imao težak oblik Daunovog sindroma, a ljudi sa tim problemom ne žive dugo. Preminuo je kada je imao 21 godinu. Tada ni komunikacija između mame i tate nije bila najsjajnija. Često su imali razmirice, pa su se na kraju, na našu sreću, razveli. Život nam je posle toga svima bio lepši. S obzirom na to da je razlika u godinama između sestre i mene bila velika, nisam mogla da joj zamerim što možda nije dovoljno obraćala pažnju na mene. U tom dobu su mi bili potrebni razumevanje, pažnja, razgovori koje nisam imala. Zbog svega potisnutog dobila sam želju da pomažem svima oko sebe, i to na način na koji bih ja volela da je neko sa mnom razgovarao. Zbog toga često imam osećaj tereta celog sveta na svojim leđima - rekla je Edita za "Informer" i otkrila da se danas nosi sa sindromom, zbog kog odlazi na česte razgovore kod psihologa.

- To je sindrom u kom imaš osećaj da si kriv za sve i svima želiš da pomogneš. Radim na tome da sebe upoznam i shvatim zbog čega su se neke stvari desile, zašto imam potrebu da pomažem drugima, a zapostavljam sebe - istakla je pevačica, koja kao posledicu porodične tragedije, koja se dogodila u ranom pubertetu ima Atlasov kompleks, zbog kog je neretko nedovoljno posvećena sebi.

Edita ističe da joj je najpotresniji trenutak, nakon gubitka brata, bio kada je saznala da joj majka ima karcinom.

Pročitajte: Dugo ga je krila, ali sada se sve zna - Edita Aradinović ima novog dečka (foto)

 

 

- Kad sam snimala duet sa Seve, nisam bila svesna koliko je to veliko jer sam bila zabrinuta za mamu koja je išla na hemoterapije - kaže pevačica, koja je danas uprkos svemu uspela da svoju porodicu učini najponosnijom i da svojim radom i trudom, kao i dobrotom, barem zaleči rane, koje im je život naneo.

Zbog svega navedenog, Edita se rano okrenula muzici, a danas iza sebe ima hitove, koji beleže milionske preglede na "Youtubu" i svedoče da su njen trud i talenat, nakon svega urodili plodom i da je svaku odluku donela sa pravim razlogom.

- Rano sam počela da radim jer nisam imala sreću da budem u situiranoj porodici. Roditelji nisu mogli da ulažu u obrazovanje, u jedno mlado biće koje će sutra postati dobra majka, roditelj, prijatelj. Zato, kad god bi mi se nešto ružno desilo, ja bih se okrenula pesmama. Tu bih tražila izlaz iz svega. U tom smeru sam najčešće i radila na sebi, što se i primećuje - rekla je pevačica u potresnoj ispovesti.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti