Ovako to radi pravi gospodin: Đanluka Vaki ponovo uspeo da očara dve decenije mlađu verenicu

Ovako to radi pravi gospodin: Đanluka Vaki ponovo uspeo da očara dve decenije mlađu verenicu

01/02/2021

0

Đanluka Vaki svakodnevno oduševljava svetsku javnost svojim objavama na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj ga prati gotovo dvadeset miliona ljudi. Njegove eksecentrične "outfit-e", zavodljivi ples i fotografije sa luksuznih destinacija, nemoguće je ne primetiti. Ipak, posebno se izdvajaju fotografije sa dve decenije mlađom Šeron, koja mu je nedavno podalrila čerkicu.

Naime, atraktivna manekenka Šeron Fonseka osvojila je Đanluku pre tri godine i od tada, kako sam kaže, u njegovom životu više ništa nije isto. 

Pročitaje: Đanluka Vaki predstavio ćerku i otkrio - Po njenom rođenju suočili smo se sa velikim bolom

Sada je još jednom Đanluka dokazao koliko voli svoju princezu. Naime, on je za Šeronin dvadeset šesti rođendan priredio veliko iznenađenje. Najbliži prijatelji i porodica bili su tu, a sve je bilo dekorisano u rozikastim tonovima. Baloni, vatromet i čak nekoliko torti, nisu izostale, a njen najveći poklon bili su Đanluka i Blu Jerusalema, koji su uveličali ovaj poseban dan.

Đanluka je svojoj voljenoj na "Instagramu" posvetio i emotivnu poruku, kako bi joj čestitao rođendan.

- Srećan rođendan, ljubavi moja. Sreo sam te pre tri godine i deset dana i još se čudim blagoslovu koji mi je Bog tog dana poslao. Danas imamo Blu Jerusalemu i u našoj porodici ljubav svakodnevno raste - napisao je on i dodao:

Pročitajte: Najveći zavodnik sa "Instagrama" postao otac u pedeset trećoj godini - Đanluka Vaki dobio ćerkicu!

- Volim te, kraljice moja, danas više nego juče, ali manje nego sutra. Tvoj, Đanluka.

Ova romantična poruka oduševila je javnost, pa fotografija posvećena Šeron već broji milion lajkova. 

Ovim postupkom, Đanluka je još jednom pokazao šta znači biti pravi gospodin, a Šeron se na svojim društvenim mrežama nebrojeno puta zahvalila na svoj sreći koju pored svog verenika ima.

Komentari (0)

Loading
Đanluka Vaki verenici posvetio emotivnu poruku Emanuele Perrone/Getty Images for Lamborghini via Guliver

Najnovije vesti