Nisu ni nalik jedna drugoj - Ovo je rođena sestra Lepe Brene (foto)

Nisu ni nalik jedna drugoj - Ovo je rođena sestra Lepe Brene (foto)

Autor: | 01/02/2021

4

Lepa Brena, jedna od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, rodila se kao treće dete u porodici. Stariji brat Faruk i sestra Fakreta takođe su, kako je jednom prilikom otkirla Brena bili talentovani za muziku.

Faruk se trenutno takmiči u popularnom šou "Nikad nije kasno", a Fakreta sa suprugom Zoranom i ćerkama već dve decenije živi u Kanadi. Ipak, baš kao njeni brat i sestra i ona je imala sklonosti ka pevanju.

Pročitajte: Brena i Boba častili Viktora poklonom vrednim 150.000 evra, do sada neviđeno u Srbiji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Fakreta je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena jednom prilikom za "Story".

Brena povremeno na svom "Instagramu" podeli i fotografije sa sestrom Fakretom, a ono što je mnogima privuklo pažnju je činjenica da njih dve gotovo uopšte ne liče. Ipak, sa sestrom je Brena izuzetno bliska, pa se često čuju, iako se, s obzirom da žive na različitim kontinentima ne viđaju često.

Pročitajte: Lepa Brena je danas prava lepotica, a kako je izgledala kao tinejdžerka?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Komentari (4)

Loading
Nena 14:08 02.02.2021
Odgovori

Brenina sestra nikada nije pjevala. Bila je trgovac. Brat Brenin je posao u ekonomsku skolu da bi posle prvog razreda presao u muzicku skolu u Tuzli

Radoznala 21:37 02.02.2021
Odgovori

Ja ne znam o čemu vi pričate? Pravo Brenino ime je Fakreta Jahić, kako je moguće da joj se i sestra zove isto??????????

hellomagazin.rs hellomagazin