Ekskluzivne fotografije za magazin "Hello!": Oženio se fudbaler "Partizana" Sejduba Suma

Ekskluzivne fotografije za magazin "Hello!": Oženio se fudbaler "Partizana" Sejduba Suma

Autor: | 29/01/2021

0

Za razliku od kolega iz kluba, koji su zimski odmor iskoristili da otputuju i odmore se od naporne sezone, fudbaler “Partizana” Sejduba Suma zaputio se u rodnu Gvineju kako bi potpisao “ugovor života”. Dugogodišnja devojka Bintu Berete obavila je veći deo priprema za venčanje, pa u šali kaže da mu je samo preostalo da izgovori sudbonosno “da”.

Posle mesec dana Sejduba se vratio u Beograd sa burmom na ruci, doduše bez neveste, ali ona će mu se uskoro pridružiti. Zahvaljujući Biljani Obradović, PR-u njegovog matičnog kluba, sa čitaocima magazina „HELLO!” ekskluzivno je podelio fotografije sa svadbe koja je bukvalno trajala danima.

Pročitajte: HELLO! 666

 

 

‒ Svaka kultura ima svoje običaje, a mi smo se potrudili da ispoštujemo naše. Ceremonija venčanja počela je 18. decembra i trajala je do 27. Narednih dana smo bili u kući, kao što nalažu pravila, nigde nismo išli ‒ priča nam dvadesetdevetogodišnji sportista i dodaje da su, zapravo, poslednja tri dana najuzbudljivija.

‒ Počinje se sa danom koji nosi naziv “Prvi ručak moje žene”, kada mladina i mladoženjina porodica, kao i zajednički prijatelji, dolaze na ručak koji sprema buduća supruga. Na meniju su obično tradicionalna jela: od domaćeg sosa, preko povrća i mesa, do salate. Posle toga ona ide kod roditelja da spakuje svoje stvari i preseli ih u kuću u kojoj će živeti. Na kraju sledi darivanje.

Iako deluje da je imao prilično intenzivan i naporan tempo, Sejduba priznaje da je uživao u svemu što je pratilo venčanje. Najveći problem zadavala im je činjenica da zbog korone ne mogu da pozovu sve one sa kojima su želeli da proslave, tim pre što imaju brojnu familiju.

Pogledajte i ekskluzivni snimak: 

Ostatak fotografija pogledajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 29. januara

Hello!

 

 

Autor: Eva Čubrović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti