Nova fotografija Kristen Stjuart oduševila fanove: One su identične (foto)

Nova fotografija Kristen Stjuart oduševila fanove: One su identične (foto)

Autor: | 28/01/2021

0

Život princeze Dajane, još jednom na filmskom platnu. U filmu "Spenser" biće predstavljen veći deo uzbudljivog života, javnosti omiljene princeze. Novi film po scenariju Stivena Najta režirao je Pablo Larain, a ulogu Lejdi Di tumači buntovna glumica Kristen Stjuart. Priča koja će se posebno osvrnuti na definitivnu odluku Lejdi Di da raskine brak sa princem Čarlsom ugledaće svetlost dana tokom ove godine.

Da se na filmu već uveliko radi svedoče i prve fotografije Kristen Stjuart u ulozi princeze Dajane. Prva zvanična fotografija sa snimanja filma pojavila se na društvenim mrežama, a javnost je jednoglasno odreagovala: One su identične - tvrde fanovi, koji smatraju da će uloga princeze Dajane u potpunosti promeniti  njenu karijeru.

Pročitajte: Intervju koji je uzdrmao britansku monarhiju - Priča princeze Dajane nije imala srećan kraj!

Kristen je, kako sama navodi, morala da se približi psihološkom portretu princeze, kako bi mogla da iznese psihološku dramu, koja se u njoj odvijala u trenutku, kada je donela definitivnu odluku o razvodu.

- Film "Spenser" zaranja u emocionalna razmišljanja o tome ko je bila Dajna u vreme životne prekretnice - rekla je ona.

Pročitajte: Snima se novi film o životu princeze Dajane - Potpuno neočekivan izbor glavne glumice

Pored Dajane u filmu će glumiti i Timoti Spol, Seli Hokisn i Šon Haris. Filmu se već prognozira veliki bioskopski uspeh, ali se s nestrpljenjem očekuju i reakcije kraljevske porodice, koja na film možda neće gledati blagonaklono.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin