Ana Bebić Đolić: Srbi su otvoreni, poletni i puni energije

Ana Bebić Đolić: Srbi su otvoreni, poletni i puni energije

Autor: | 06/12/2020

0

Ana Bebić Đolić otpevala je čuvenu Tajčinu pesmu „Ti nemaš prava na mene“ čiji je spot objavljen juče u okviru projekta „Zvezde pevaju zvezde“ i priznala da je imala veliku tremu.

– Ja tu pesmu nikada ranije nisam čula i prepala sam se kako ću je izvesti. Međutim, pošto smo je modernizovali, laknulo mi je i veoma mi se dopao novi aranžman. Uživala sam i u snimanju spota, jer nam naš posao daje mogućnost da uvek budemo neko drugi, da smo svaki put drugačiji – rekla je Ana u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

– U saradnji sa ekipom Radio S objaviću još tri li ili četiri singla, ali planiramo da to bude na proleće, nadamo se u martu. U ovakvoj situaciji teško je veseliti se kada je tako mnogo ljudi bolesno, tako da se nadam da ćemo u novim pesmama uživati u martu i da ćemo se ponovo zajedno radovati, grliti i ljubiti.

Pročitajte: Ana Bebić - Mera je ključna stvar u svemu, pa i u majčinstvu

Aleksandri i Bošku ispričala je i da je letos preležala virus korona, iako je u tom trenutku nameravala da uživa sa porodicom i da ode na more.

– Suprug je letos imao obaveze u Hrvatskoj i taman se poklopilo da na dve nedelje odemo kod mojih u Metković, a da posle malo i uživamo na moru. Međutim, čim smo stigli ja sam osetila bol u grlu i zbog situacije sa epidemijom odmah sam se javila lekaru. Bila sam uverena da je reč o prehladi ali morala sam da se testiram i rezultat je pokazao da sam pozitivna. Tako da sam 15 dana provela zatvorena u četiri zida, sama, nit sam videla porodicu niti more. Ali, uspela sam da u oktobru odem da se vidim sa mojima na kratko – rekla je Ana.

Pročitajte: Ana Bebić pre dve godine sama, a sada u njegovom zagrljaju (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Đolić (@anabebic_)


Sa porodicom, suprugom i mališanima koji imaju dve i po godine i sedam meseci, Ana živi u Beogradu i kaže da se njenim prijateljima koji je posećuju, a naročito drugaricima kojima se veoma dopadaju Beograđani, ovde mnogo sviđa.

– Beograđani i Srbi uopšte su mnogo otvoreniji od Hrvata. Poletni ste, puni energije, uvek „na prvu loptu“. Mi u Hrvatskoj smo povučeniji, rezervisaniji – rekla je Ana na televiziji K1.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata/Instagram