Bijonse Nouls: Inspirativna poseta Kambodži

Bijonse Nouls: Inspirativna poseta Kambodži

Autor: | 30/01/2015

0

Na listu egzotičnih destinacija, koje sa suprugom Džejom Zijem i kćerkom Blu Ajvi obilazi od kraja prošle godine, pop diva Bijonse uvrstila je i azijsku zemlju Kambodžu. Posle Tajlanda, gde je poznati reper umalo doživeo nezgodu u uzburkanom moru, tročlana porodica Karter uputila se ka jugoistoku azijskog kontinenta. Boravak u Kraljevini Kambodži popularnoj pevačici je veoma godio, a zemlja surove istorije i simpatičnih ljudi ostavili su je bez daha. Podjednako su je fascinirali budistički hramovi, ulični trgovci i meštani koje je fotografisala, a brojne fotografije podelila je i sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.
Jedna od najplaćenijih žena u muzičkoj industriji uživala je i u obilasku čuvenog svetilišta Angkor Vat, ispred koga je pozirala odevena u lepršavu haljinu, na kojoj preovlađuje narandžasta boja, čime je ukazala poštovanje prema kulturi podneblja na kome se nalazi.
Azijska avantura nedavno je završena, a po povratku u američku realnost tridesettrogodišnja zvezda i njen dvanaest godina stariji bračni partner fotografisani su na košarkaškoj utakmici u Njujorku.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Foto: Beyonce / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: bijonse nouls

Pročitajte još

Najnovije vesti