Ketrin Zita Džouns: Emotivnom porukom oprostila se od suprugove majke

Ketrin Zita Džouns: Emotivnom porukom oprostila se od suprugove majke

Autor: | 06/07/2015

0

Glumica Dijana Daglas, majka Majkla Daglasa, preminula je juče u 92. godini u staračkom domu u Kaliforniji, nakon borbe sa rakom. Dijana je rođena na Bermudima 22. januara 1923. godine, a tokom svoje glumačke karijere se pojavljivala na malim ekranima i u pozorištu. Glumačku karijeru započela je 1942. godine i postala diva čije će se ime zauvek pamtiti. TV publika rado će se sećati pokojne glumice po ulozi u hit seriji "Dinastija".
- Dajana srećni smo što smo te imali. Nedostajaćeš nam. I sve dok se ponovo ne sretnemo... Volimo te - napisala je Ketrin Zita Džouns, supruga Dajaninog sina Majkla Daglasa.

Inače, četrdesetpetogodišnja Ketrin veoma je vezana i za svog svekra kojem je nedavno čestitala 98. rođendan. Dijana je upoznala legendarnog Kirka Daglasa dok je bila studentkinja na njujorškoj Američkoj akademiji dramskih umetnosti. Glumački par uplovio je u bračnu luku 1943. godine, međutim, njihov brak je okončan 1951. godine. Dijana i Kirk imaju dva sina, Majkla i i Džoela. Popularni glumci su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a čak su glumili zajedno i u nekoliko filmova među kojima je i komedija "Porodična crta" iz 2003. godine u kojoj su igrali Majkl i njegov sin Kameron.

Autor: Hellomagazin.rs

Foto: Catherine Zeta-Jones / Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti