Džoni Dep na udaru zbog kćerkine seksi reklame

Džoni Dep na udaru zbog kćerkine seksi reklame

Autor: | 17/07/2015

0


Šesnaestogodišnja kćerka Džonija Depa i Vanese Paradi nova je muza Karla Lagerfelda, i zaštitino je lice za najnoviju Šanelovu (Chanel) kampanju.

Dobro je poznato kako stari lisac Lagerfeld bira svoje miljenice. Svake godine u pitanju je druga slavna lepotica, no zbog poslednje u nizu zamerili su mu mnogi. Njemu i Džoniju Depu, koga su prozvali jer je 16-godišnjoj kćerki tinejdžerki dopustio snimanje reklame u kojoj je u prvom planu naglašena seksualnost.

Šanel je Lili-Rouz predstavio kao 'slatku ženstvenu lutkicu' i time stao na žulj dežurnim psiholozima koji javno osuđuju najnovije Lagerfeldovo nadahnuće. Francuski modni dizajner je Depovu jedinicu opisao kao 'zanosnu devojku nove generacije'i time dolio još više ulja na vatru.


- Šesnaestogodišnjaci nisu mentalno, emocionalno i intelektualno zreli da bi znali da nose s pritiskom javnosti sa kojim se suočavaju u ulozi modela. Posebno ne u današnjim vremenima. Posledice toga mislim da su nam svima dobro poznate, tvrdi dečja psihološkinja Mišel Eliot.

Ako se pogleda u prošlost, onda je svima jasno da lepa Lili-Rouz ide stopama svoje majke Vanese Paradi koja je u svet šoubiznisa ušlaa s 14 godina i postala francuska Lolita.

Sa 18 snimila je prvu modnu kampanju za Šanel, a saradnja sa slavnim modnim brendom traje do danas. Prepredeni Lagerfeld odlučio je sa prvim Vanesinim borama da uzme njenu naslednicu, a 16 godina u svetu mode, tvrde mnogi modni dizajneri, nisu tako nevine godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty, Printscreen hellomagazin

Pročitajte još