Džulija Roberts razvodom gubi polovinu bogatstva?

Džulija Roberts razvodom gubi polovinu bogatstva?

Autor: | 31/07/2015

0

Može li ijedan holivudski brak da opstane ili filmske zvezde zaista imaju sve osim sreće u ljubavi, pitaju se američki tabloidi. Posle Bena Afleka i Dženifer Garner, koji su nedavno iznenadili svet objavom da se razvode, izgleda da je došao red i na “zgodnu ženu”.

Ako je suditi po najsvežijim izveštajima iz američkih sudnica, Džulija Roberts i Deni Moder ipak će staviti tačku na svoj brak, a zahtev je podneo kamerman, koji je glumicu upoznao na snimanju “Meksikanca” 2001. godine. Venčali su se narednog leta, a u međuvrevemu su dobili troje dece. Kako se navodi, u njihovoj zajednici je glavnu reč vodila oskarovka, zbog čega je Moderu na kraju pukao film. Pored toga, ona je nakon smrti majke i polusestre doživela emotivni slom s kojim se teško izborila. Iako su početkom jula porodično boravili na jezeru Komo, u vili njihovog prijatelja Džordža Klunija, Džulija i Deni očigledno nisu uspeli da pronađu odgovore na najozbiljnija pitanja.

A ako zaista stignu do suda, razvod bi popularnu glumicu mogao mnogo da košta. Naime, izgubila bi sigurno polovinu bogatstva procenjenog na 225 miliona dolara. Par je nedavno rešio da proda dve kuće, na Havajima i u Vest Vilidžu, što je holivudskim tabloidima bio prvi znak da u njihovoj vezi više ne cvetaju ruže.

Par je nedavno rešio da proda dve kuće, što je holivudskim tabloidima bio prvi znak da u njihovoj vezi više ne cvetaju ruže

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News