Senzualna vegetarijanka: Pamela Anderson pokrenula kulinarsku emisiju

Senzualna vegetarijanka: Pamela Anderson pokrenula kulinarsku emisiju

Autor: | 02/08/2015

0

Poslednju deceniju prošlog veka provela je trčkarajući kalifornijskim plažama u zavodljivom crvenom bikiniju i spasavajući davljenike, a sad je rešila da se publici nametne kao kuvarica. Nekadašnja zvezda "Čuvara plaže" Pamela Anderson (48) pokrenula je nedavno kulinarski šou "Senzualna vegetarijanka" na internetu, u kojem s prijateljicom Delanom Flag sprema ukusne obroke bez mesa. Dok piše svoj, kako kaže, seksi kuvar, popularna glumica u jednoj od epizoda nudi recept za omiljeno jelo - kuvani pasulj s salatom od đumbira i mirođije.

- Kuvarski šou pokrenula sam kako bih ohrabrila one koji su se odlučili da postanu vegetarijanci, a plaše se da će im ishrana biti jednolična. Doduše, meni to ne bi smetalo. Ponekad pomislim da bih mogla da živim na tostu, kikiriki puteru i slatkom krompiru - otkriva Pamela, dodajući da joj je frižider pun zeleniša i da svakodnevno sprema zdrave obroke.

- Moj otac je bio lovac. Na trpezi smo uvek imali specijalitete od divljači, ali nikad nisam bila veliki mesožder. Onog dana kad sam u garaži zatekla odsečenu glavu jelena kako se iz nje cedi krv u kantu, naterala sam oca da odloži pušku o klin. Pristupanjem PETA organizaciji postala sam svesna surovosti klanica, posle čega sam prestala da konzumiram meso u bilo kom obliku. Izbacivanjem i mlečnih proizvoda iz ishrane postala sam zdravija. Životinjski hormoni, jednostavno, ne pripadaju našim telima.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver / Splash News hellomagazin