Saša Aleksander snima sedmu sezonu popularne serije

Saša Aleksander snima sedmu sezonu popularne serije

Autor: | 05/08/2015

0

 

Saša Aleksander, odnosno Suzana Drobnjaković, kako glasi pravo ime jedne od naših najuspešnijih glumica u Holivudu, ovih dana ima pune ruke posla jer igra u nekoliko popularnih serija sa one strane Atlantika. Budući da su komične dogodovštine dueta "Rizoli i Ajls", sastavljenog od otresite detektivke i skeptične forenzičarke po kojima je serija dobila ime, u samom vrhu gledanosti na američkoj kablovskoj televiziji, autori su se odlučili za još jednu, sedmu sezonu. Trenutno se prikazuju najsvežije epizode iz šestog ciklusa, snimane početkom godine, a Saša i njena koleginica Endži Harmon su se posle letnjeg odmora vratile u studio u Holivudu koji "glumi" Boston, kako bi nastavile posao. Obe glumice su presrećne što ćemo ih i naredne godine gledati u tim ulogama. Pošto im tokom napornog rada koji nekad bez prekida traje i do šest meseci često nedostaju deca, producenti su im dopustili da se druže s njima u pauzama snimanja. Tako Saši s vremena na vreme društvo prave sin Leonardo i kćerka Sofija, kao i suprug Edoardo Ponti. Endži Harmon živi na drugom kraju Amerike, u Severnoj Karolini, ali joj u posetu jednom ili dvaput mesečno dolaze tri kćerke.

Iako je igrala u brojnim filmskim i televizijskim hitovima, Saši Aleksander je tek doktorka Mora Ajls donela planetarnu slavu.

- Već u prvoj epizodi ispostavilo se da je serija "Rizoli i Ajls" mnogo više od uobičajene policijske akcione drame, jer je pored fokusa na kompleksne slučajeve karakterišu i određena doza humora i uzbudljivi dijalozi između glavnih junakinja. Za razliku od često grube policajke Džejn, doktorka Mora je pripadnica više klase i nije previše opuštena, pa često dolazi do smešnih situacija i prepirki, koje publika naprosto obožava – izjavila je u nedavnom intervjuu za magazin "Hello!" popularna glumica koja zarađuje sto hiljada dolara po epizodi, a u jednoj je imala prilike da govori i svojim maternjim jezikom.

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić promo

Najnovije vesti