Pogledajte šta je Anđelina Džoli objavila na dan venčanja Dženifer Aniston (video)

Pogledajte šta je Anđelina Džoli objavila na dan venčanja Dženifer Aniston (video)

Autor: | 07/08/2015

0

Deset godina nakon njihovog prvog zajedničkog filma “Gospodin i gospođa Smit”, koji je bio sudbonosan jer su se zaljubili jedno u drugo i postali najpopularniji par današnjice, Anđelina Džoli i Bred Pit predstavljaju novo timsko ostvarenje, “Pored mora”. Film je sniman na Malti, premijera se očekuje 13. novembra, a režiju i scenario glumica je poverila – samoj sebi.

Već se šuška da je predviđen za Oskara, jer nemamo često prilike da lepu Anđelinu gledamo u emotivnim i ozbiljnim ulogama. Za potrebe ove ljubavne drame ona je svoj seksepilni imidž zamenila malo suptilnijim, a na kratko je postala i plavuša. Radnja, smeštena u Francusku sedamdesetih godina, prati život supružnika čiji brak kreće nizbrdo. Rešeni da spasu ljubav, odlaze u idilično mesto pored mora u kojem se ponovo zbližavaju.

- To je priča o odnosu narušenom nakon gubitka bliske osobe, o ljubavi i putu oporavka. Bila mi je čast da istražim tu ljudsku stranu. Reč je o žanru u kakvom oboje volimo da glumimo, ali nas niko nikada ne angažuje. Nazvala bih ga eksperimentalnim jer smo imali priliku da budemo sirovi i otvoreni, da isprobamo nove stvari – objasnila je Anđelina.

Slučajno ili ne, prvi trejler za film prikazan je istog dana kada se udala Bredova bivša žena, Dženifer Aniston.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Splash News

Pročitajte još