Previše mršava: Ana Kurnjikova šokira svojim izgledom

Previše mršava: Ana Kurnjikova šokira svojim izgledom

Autor: | 07/08/2015

0

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova u vezi su skoro 14 godina, ali se u poslednje vreme vešto skrivaju i retko pojavljuju zajedno u javnosti.

Ipak, slavni par je nedavno napravio izuzetak, pa su ih paparaci fotografisali dok su izlazili iz jednog restorana, a ono što su svi primetili je izgled nekadašnje teniserke.

Naime, Kurnjikova je na sebi imala čizme sa visokom potpeticom, uske helanke koje su pokazale njene mršave noge, i široku majicu bez rukava u kojoj je pokazala tanušne ruke. Njenu figuru mnogi su opisali kao premršavu, i zabrinuli se za Anino zdravlje.

Sa druge strane, čini se da ona i Enrike nikad nisu bili srećniji. Šetali su držeći se za ruke i sa osmesima na licima, a pevač je svojoj dragoj pomagao dok je hodala u vrtoglavo visokim platformama.

Enrike i Ana počeli su da se zabavljaju krajem 2001, nakon što se teniserka pojavila u njegovom spotu. U nekoliko navrata mediji su pisali da planiraju venčanje, ali je Kurnjikova jednom prilikom izjavila da iako su godinama zajedno, ne planiraju da vezu krunišu brakom. Prošle godine šuškalo se da su raskinuli, ali čini se da ni u tome nije bilo ni trunke istine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Splash News hellomagazin